LASTİK İŞ

GÖLCÜK BELEDİYESİ TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

Gündem 23.07.2020 - 17:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

Gölcük Belediyesi, Korana Virüs normalleşme sürecinde kontrollü sosyal hayat döneminde olduğumuz bugünlerde de tedbiri asla elden bırakmıyor.

Gölcük Belediyesi, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, kent genelinde dezenfekte ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Bu kapsamda; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler özellikle oyun parkları, durakları dezenfekte ederek, güvenli hale getiriyor.    BAŞKAN SEZER: “TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ”  Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Korana Virüs ile mücadelemiz, tedbiri elden bırakmadan sürüyor. Kontrollü sosyal hayat döneminde de maskemizi takarak, sosyal mesafe kuralına uyup, el temizliğimize dikkat etmeliyiz. Ekiplerimiz, dezenfekte ve temizlik çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Süreç tamamen bitene kadar da tedbiri elden bırakmayacağız” dedi.
Gölcük Belediyesi, Korana Virüs normalleşme sürecinde kontrollü sosyal hayat döneminde olduğumuz bugünlerde de tedbiri asla elden bırakmıyor.

Gölcük Belediyesi, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, kent genelinde dezenfekte ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Bu kapsamda; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler özellikle oyun parkları, durakları dezenfekte ederek, güvenli hale getiriyor. 

 

BAŞKAN SEZER: “TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ” 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Korana Virüs ile mücadelemiz, tedbiri elden bırakmadan sürüyor. Kontrollü sosyal hayat döneminde de maskemizi takarak, sosyal mesafe kuralına uyup, el temizliğimize dikkat etmeliyiz. Ekiplerimiz, dezenfekte ve temizlik çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Süreç tamamen bitene kadar da tedbiri elden bırakmayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.