LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ TELEKOM BİNASINI ALDI

Gölcük 21.02.2019 - 12:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ TELEKOM BİNASINI ALDI

Gölcük Düzağaç mahallesinde bulunan eski Türk Telekom binasının mülkiyeti Gölcük Belediyesi’ne devredildi.

17 Ağustos 1999 depremi sonrası haberleşme ağının daha sağlıklı yürütülmesi adına Düzağaç Mahallesinde kurulan Türk Telekom binası yeni yerine taşındıktan sonra boş bir şekilde duruyordu. Gölcük Belediyesi’nin girişimleri sonrası boş vaziyette duran binanın mülkiyeti Gölcük Belediyesi’nin kullanımına verildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, Levent Değirmenci, Düzağaç Mahallesi’nde bulunan eski Türk Telekom binasına giderek burada incelemelerde bulundular. Başkan Ellibeş bina incelemesi sonrası yaptığı açıklamada, “Depremden sonra hak sahiplerine ikamet etmeleri için inşa edilen konutların bulunduğu bölge olan Düzağaç Mahallemizde o günün koşulları için haberleşme ağının sağlıklı çalışabilmesi adına Telekom adına takriben 1200 metrekare kullanım alanı bulunan bu bina inşa edildi. O günden bu güne geçen süreç içerisinde bu binanın ihtiyacı ortadan kalktı ve atıl vaziyette durmaktaydı. Biz bu binayı Gölcük halkı adına değerlendirmek için Milli Emlak, Afad ve Türk Telekom’la görüşmelerimizi yaptık. Bu görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı ve nihayetinde bu bina Gölcük Belediyesi’nin mülkü haline geldi. Hedefimiz bu mülk üzerinde öncelikle bu bölgede yaşayan insanlarımızın istifade edebileceği ama kapsam itibariyle tüm Gölcük’e hizmet edecek sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin burada uygulanacağı bir bina haline getirmek. Aynı zamanda mahallenin kullanacağı bir mahalle konağını oluşturarak çok kapsamlı bir proje hazırlayıp Gölcük halkının hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.
Gölcük Düzağaç mahallesinde bulunan eski Türk Telekom binasının mülkiyeti Gölcük Belediyesi’ne devredildi.

17 Ağustos 1999 depremi sonrası haberleşme ağının daha sağlıklı yürütülmesi adına Düzağaç Mahallesinde kurulan Türk Telekom binası yeni yerine taşındıktan sonra boş bir şekilde duruyordu. Gölcük Belediyesi’nin girişimleri sonrası boş vaziyette duran binanın mülkiyeti Gölcük Belediyesi’nin kullanımına verildi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, Levent Değirmenci, Düzağaç Mahallesi’nde bulunan eski Türk Telekom binasına giderek burada incelemelerde bulundular.

Başkan Ellibeş bina incelemesi sonrası yaptığı açıklamada, “Depremden sonra hak sahiplerine ikamet etmeleri için inşa edilen konutların bulunduğu bölge olan Düzağaç Mahallemizde o günün koşulları için haberleşme ağının sağlıklı çalışabilmesi adına Telekom adına takriben 1200 metrekare kullanım alanı bulunan bu bina inşa edildi. O günden bu güne geçen süreç içerisinde bu binanın ihtiyacı ortadan kalktı ve atıl vaziyette durmaktaydı. Biz bu binayı Gölcük halkı adına değerlendirmek için Milli Emlak, Afad ve Türk Telekom’la görüşmelerimizi yaptık. Bu görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı ve nihayetinde bu bina Gölcük Belediyesi’nin mülkü haline geldi. Hedefimiz bu mülk üzerinde öncelikle bu bölgede yaşayan insanlarımızın istifade edebileceği ama kapsam itibariyle tüm Gölcük’e hizmet edecek sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin burada uygulanacağı bir bina haline getirmek. Aynı zamanda mahallenin kullanacağı bir mahalle konağını oluşturarak çok kapsamlı bir proje hazırlayıp Gölcük halkının hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.