LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ TESİSLERİ İLGİ GÖRÜYOR

Spor 01.10.2016 - 10:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ TESİSLERİ İLGİ GÖRÜYOR

Gölcük Belediyesi’nin Gölcük kazandırdığı futbol sahaları, tesisleriyle beraber futbol kulüpleri ve vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor.

Bu noktada Gölcük Belediyesi, altyapı ve üst yapıdan kentsel dönüşüme, çevreden eğitime, kültür sanattan, tarihe kadar her alanda önemli projelere imza atıyor. Yaşamaktan mutluluk duyulan bir şehri yeniden imar etmeye çalışırken, sporu her yaş gurubuna yayma hedefiyle Gölcük’ün dört bir tarafına Türkiye’nin birçok yerinde bulunmayan semt sahaları, spor salonları ve futbol sahaları kazandırıyor. Bu spor alanlarında ve futbol sahaları futbol kulüplerimize ve vatandaşlarımıza tam anlamıyla hizmet vermeye hazır durumda. Özellikle futbol tesislerinin içerisinde bulunan soyunma odaları, hakem odaları, teknik kadro için bulunan odalar, WC, Banyoları ve sahaların eksiksiz bir şekilde faaliyet göstermesi gerek vatandaşlarımız, gerekse maçlarını ve antrenmanlarını yapmak isteyen kulüplerimiz için çoğu yerde olmayan tesisleşmenin bir örrneği olmakla birlikte, Gölcük Belediyesi’nin de spora ve spor gönül vermiş kişilere ne denli önem gösterdiği, gençlerimiz spor alanında katkıların yapıldığını gösteriyor. Ayrıca iş stresinden uzaklaşmak isteyen, sağlığa önem veren vatandaşlarımız gerek spor tesislerimizde gerekse futbol sahalarımızda koşu yaparak veya aileleriyle birlikte geçirerek yorgunluklarını gideriyorlar. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş“Spor ve hareket her yaş için gerekli. Ama gençlerin ihtiyacı yaşı kemale ermişlerden daha fazla. Onların enerjilerini bir şekilde harcaması gerekiyor. Gençlerin enerjilerini en masum şekilde harcayacakları yer spor. Bu anlamda tesislerimiz hem gençlerimize, hem de bizler gibi yaşı kemale ermiş olanlara büyük hizmet vermekte. Bu anlamda Gölcük Belediyesi olarak bu zaman kadar yaptığımız yatırımlara yenilerini ekleyerek spora olan desteğimizi sürdürüceğiz” dedi.
Gölcük Belediyesi’nin Gölcük kazandırdığı futbol sahaları, tesisleriyle beraber futbol kulüpleri ve vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor.

Bu noktada Gölcük Belediyesi, altyapı ve üst yapıdan kentsel dönüşüme, çevreden eğitime, kültür sanattan, tarihe kadar her alanda önemli projelere imza atıyor. Yaşamaktan mutluluk duyulan bir şehri yeniden imar etmeye çalışırken, sporu her yaş gurubuna yayma hedefiyle Gölcük’ün dört bir tarafına Türkiye’nin birçok yerinde bulunmayan semt sahaları, spor salonları ve futbol sahaları kazandırıyor.

Bu spor alanlarında ve futbol sahaları futbol kulüplerimize ve vatandaşlarımıza tam anlamıyla hizmet vermeye hazır durumda. Özellikle futbol tesislerinin içerisinde bulunan soyunma odaları, hakem odaları, teknik kadro için bulunan odalar, WC, Banyoları ve sahaların eksiksiz bir şekilde faaliyet göstermesi gerek vatandaşlarımız, gerekse maçlarını ve antrenmanlarını yapmak isteyen kulüplerimiz için çoğu yerde olmayan tesisleşmenin bir örrneği olmakla birlikte, Gölcük Belediyesi’nin de spora ve spor gönül vermiş kişilere ne denli önem gösterdiği, gençlerimiz spor alanında katkıların yapıldığını gösteriyor.

Ayrıca iş stresinden uzaklaşmak isteyen, sağlığa önem veren vatandaşlarımız gerek spor tesislerimizde gerekse futbol sahalarımızda koşu yaparak veya aileleriyle birlikte geçirerek yorgunluklarını gideriyorlar.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş“Spor ve hareket her yaş için gerekli. Ama gençlerin ihtiyacı yaşı kemale ermişlerden daha fazla. Onların enerjilerini bir şekilde harcaması gerekiyor. Gençlerin enerjilerini en masum şekilde harcayacakları yer spor. Bu anlamda tesislerimiz hem gençlerimize, hem de bizler gibi yaşı kemale ermiş olanlara büyük hizmet vermekte. Bu anlamda Gölcük Belediyesi olarak bu zaman kadar yaptığımız yatırımlara yenilerini ekleyerek spora olan desteğimizi sürdürüceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.