LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE SAHA DA ÇALIŞIYOR

31.05.2020 - 10:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE SAHA DA ÇALIŞIYOR

Gölcük Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi günü tüm ekipleriyle birlikte çalışmalarına aralıksız devam etti. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de çalışmaları yakından takip etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatlarıyla tüm belediye birimleri, cadde, sokak ve yolların boş olması fırsatını çok iyi değerlendirdi. Başkan Sezer’de saha da çalışmaları yakından takip etti ve ekipleri yönlendirdi. FEN İŞLERİ BİRÇOK NOKTADA ÇALIŞMA BAŞLATTI Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, önceden planlanan yollarda asfalt için zemin hazırlığı yaparken, ilçenin birçok noktasında da parke onarım çalışmasına devam edildi. Ayrıca, sivrisinek oluşmasını ve kötü görüntüyü önlemek içinde su dolu alanlar da toprak doldurma çalışmasına başlandı.  YABANİ OTLAR KESİLDİ, YOLLAR YIKANDI Temizlik İşeri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de yabani ot kesimine devam ederken, gerekli temizlik çalışmalarını yaptı. Ayrıca da yolları çevreye ve sağlığa zararsız dezenfektanlı kuyu suyu ile yıkadı. PAZARTESİ GÜNÜNE HAZIRLIK YAPILDI Çevre Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise, dezenfektasyon çalışmasını aralıksız sürdürdü. Açık olan kamu kurumları ile pazartesi gününe hazırlık yapan ekipler, tüm ortak yaşam alanlarını dezenfekte etti. Ayrıca sokak hayvanları da beslendi. Kademe İkmal Amirliği’nde de bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam edildi.
Gölcük Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi günü tüm ekipleriyle birlikte çalışmalarına aralıksız devam etti. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de çalışmaları yakından takip etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatlarıyla tüm belediye birimleri, cadde, sokak ve yolların boş olması fırsatını çok iyi değerlendirdi. Başkan Sezer’de saha da çalışmaları yakından takip etti ve ekipleri yönlendirdi.

FEN İŞLERİ BİRÇOK NOKTADA ÇALIŞMA BAŞLATTI

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, önceden planlanan yollarda asfalt için zemin hazırlığı yaparken, ilçenin birçok noktasında da parke onarım çalışmasına devam edildi. Ayrıca, sivrisinek oluşmasını ve kötü görüntüyü önlemek içinde su dolu alanlar da toprak doldurma çalışmasına başlandı. 

YABANİ OTLAR KESİLDİ, YOLLAR YIKANDI

Temizlik İşeri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de yabani ot kesimine devam ederken, gerekli temizlik çalışmalarını yaptı. Ayrıca da yolları çevreye ve sağlığa zararsız dezenfektanlı kuyu suyu ile yıkadı.

PAZARTESİ GÜNÜNE HAZIRLIK YAPILDI

Çevre Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise, dezenfektasyon çalışmasını aralıksız sürdürdü. Açık olan kamu kurumları ile pazartesi gününe hazırlık yapan ekipler, tüm ortak yaşam alanlarını dezenfekte etti. Ayrıca sokak hayvanları da beslendi. Kademe İkmal Amirliği’nde de bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.