LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ ÜÇ FUTBOL SAHASININ DAHA ZEMİNİNİ YENİLİYOR

Spor 07.07.2020 - 15:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ ÜÇ FUTBOL SAHASININ DAHA ZEMİNİNİ YENİLİYOR

Gölcük Belediyesi, Piyalepaşa ve Şehitler Mahallerinde bulunan Niyazi Yıldız Parkı ve Kocatepe Vadi Parkı’nda bulunan futbol sahalarının çim zeminlerini yenilemişti, üç futbol sahasının daha zemini yenilemek için de çalışma başlattı

Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma kapsamında; Karaköprü Mahallesi Taşocağı Caddesi, Atatürk Mahallesi Şahinler Sitesi, Donanma Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi’nde bulunan futbol sahalarının zeminleri yenileniyor.   GENÇLER GÜVENLİ SAHALARDA SPOR YAPACAK   Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, etrafı çevrili, güvenli sahalarda oynayarak spor yapmalarını hedefliyoruz. Bu kapsamda; Piyalepaşa Mahallemizde bulunan Niyazi Yıldız Parkı ile Şehitler ve Piyalepaşa Mahallesi sınırında yer alan Kocatepe Vadi Parkı’ndaki futbol sahalarının zeminlerini yenilemiştik. Şimdi de; Karaköprü Mahallesi Taşocağı Caddesi, Atatürk Mahallesi Şahinler Sitesi, Donanma Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi’nde bulunan futbol sahalarının zeminlerinin yenilenmesi çalışmasına başladık. İlçemize hayırlı olsun” dedi. 
Gölcük Belediyesi, Piyalepaşa ve Şehitler Mahallerinde bulunan Niyazi Yıldız Parkı ve Kocatepe Vadi Parkı’nda bulunan futbol sahalarının çim zeminlerini yenilemişti, üç futbol sahasının daha zemini yenilemek için de çalışma başlattı

Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma kapsamında; Karaköprü Mahallesi Taşocağı Caddesi, Atatürk Mahallesi Şahinler Sitesi, Donanma Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi’nde bulunan futbol sahalarının zeminleri yenileniyor.

 

GENÇLER GÜVENLİ SAHALARDA SPOR YAPACAK

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, etrafı çevrili, güvenli sahalarda oynayarak spor yapmalarını hedefliyoruz. Bu kapsamda; Piyalepaşa Mahallemizde bulunan Niyazi Yıldız Parkı ile Şehitler ve Piyalepaşa Mahallesi sınırında yer alan Kocatepe Vadi Parkı’ndaki futbol sahalarının zeminlerini yenilemiştik. Şimdi de; Karaköprü Mahallesi Taşocağı Caddesi, Atatürk Mahallesi Şahinler Sitesi, Donanma Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi’nde bulunan futbol sahalarının zeminlerinin yenilenmesi çalışmasına başladık. İlçemize hayırlı olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.