LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ ÜST GEÇİTLERİN BAKIMINA DEVAM EDİYOR

Gölcük 08.07.2020 - 16:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ ÜST GEÇİTLERİN BAKIMINA DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi, ana taşıyıcıları sağlam olan, Şehit Teğmen Kamuran Ablak ve Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçitlerinin korozyona uğrayan merdiven ve sahanlık kısımlarının sıfırdan imalatını gerçekleştiriyor.

Gölcük Belediyesi Makine Bakım ve İkmal Amirliği’ne bağlı ekipler, üst geçitlerde yaptığı bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda; kahraman askerlerimiz Şehit İsmail Demircan ve Şehit Deniz Akdeniz’in isimlerini taşıyan yaya üst geçitleri ile Söğütlü Pınar Camisi önünde bulunan yaya üst geçidinin bakım ve onarımları yapılmış ve kullanım ömürleri uzatılmıştı. MERDİVEN SAHANLIK KISIMLARININ İMALATI YAPILIYOR Çalışmalarına aralıksız devam ekipler, ana taşıyıcıları sağlam olan, Şehit Teğmen Kamuran Ablak Yaya Üst Geçidi ve Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi'nin korozyona uğrayan merdiven ve sahanlık kısımlarının sıfırdan imalatını gerçekleştiriyor. Yapılacak montaj sonrasında, boya işleminin de tamamlanmasıyla üst geçitler uzun yıllar güvenle vatandaşlar tarafından kullanılmaya devam edilecek.
Gölcük Belediyesi, ana taşıyıcıları sağlam olan, Şehit Teğmen Kamuran Ablak ve Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçitlerinin korozyona uğrayan merdiven ve sahanlık kısımlarının sıfırdan imalatını gerçekleştiriyor.

Gölcük Belediyesi Makine Bakım ve İkmal Amirliği’ne bağlı ekipler, üst geçitlerde yaptığı bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda; kahraman askerlerimiz Şehit İsmail Demircan ve Şehit Deniz Akdeniz’in isimlerini taşıyan yaya üst geçitleri ile Söğütlü Pınar Camisi önünde bulunan yaya üst geçidinin bakım ve onarımları yapılmış ve kullanım ömürleri uzatılmıştı.

MERDİVEN SAHANLIK KISIMLARININ İMALATI YAPILIYOR

Çalışmalarına aralıksız devam ekipler, ana taşıyıcıları sağlam olan, Şehit Teğmen Kamuran Ablak Yaya Üst Geçidi ve Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi'nin korozyona uğrayan merdiven ve sahanlık kısımlarının sıfırdan imalatını gerçekleştiriyor. Yapılacak montaj sonrasında, boya işleminin de tamamlanmasıyla üst geçitler uzun yıllar güvenle vatandaşlar tarafından kullanılmaya devam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.