GÖLCÜK BELEDİYESİ VE GFSD’DEN ANLAMLI FOTOĞRAF SERGİSİ

13.02.2020 - 16:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ VE GFSD’DEN ANLAMLI FOTOĞRAF SERGİSİ

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği işbirliğiyle düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar liselerde sergileniyor.

Hedef genç nesillere, somut olmayan kültürel mirasımız olan değerlerimizi fotoğraf sanatı aracılığıyla tanıtmak. Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği işbirliğiyle düzenlenen, “Somut Olmayan Kültürel Mirasımız” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, ilçemizde bulunan liselerde sergileniyor. Hedef; genç nesillere, somut olmayan kültürel mirasımız olan değerlerimizi fotoğraf sanatı aracılığıyla tanıtmak. TÜM LİSELERDE SERGİLENECEK Çakabey Anadolu Lisesi, Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Farabi Anadolu Lisesi, Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi, Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nde şu ana kadar sergi açılırken, sergilenen fotoğraflar öğrenciler tarafından çok beğenildi. Fotoğraf sergisine ilçemizdeki tüm okullarda devam edilecek. Böylece öğrencilere somut olmayan kültürel mirasımız olan değerlerimizin fotoğraf sanatı aracılığıyla tanıtımı gerçekleştirilecek.
Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği işbirliğiyle düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar liselerde sergileniyor.

Hedef genç nesillere, somut olmayan kültürel mirasımız olan değerlerimizi fotoğraf sanatı aracılığıyla tanıtmak.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği işbirliğiyle düzenlenen, “Somut Olmayan Kültürel Mirasımız” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, ilçemizde bulunan liselerde sergileniyor. Hedef; genç nesillere, somut olmayan kültürel mirasımız olan değerlerimizi fotoğraf sanatı aracılığıyla tanıtmak.

TÜM LİSELERDE SERGİLENECEK

Çakabey Anadolu Lisesi, Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Farabi Anadolu Lisesi, Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi, Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nde şu ana kadar sergi açılırken, sergilenen fotoğraflar öğrenciler tarafından çok beğenildi. Fotoğraf sergisine ilçemizdeki tüm okullarda devam edilecek. Böylece öğrencilere somut olmayan kültürel mirasımız olan değerlerimizin fotoğraf sanatı aracılığıyla tanıtımı gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.