LASTİK İŞ

GÖLCÜK BELEDİYESİ YAĞMUR SUYU KANALLARI TEMİZLENİYOR

Gündem 20.04.2020 - 10:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ YAĞMUR SUYU KANALLARI TEMİZLENİYOR

Gölcük Belediyesi, Korona Virüs’e karşı sıkı tedbirler almaya devam ederken, bir yandan da rutin çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.   Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kapsamda, sağanak yağışlarda yaşanabilecek su baskınlarını önlemek amacıyla, İSU tarafından yapılan yağmur suyu kanallarını temizleme çalışmasına destek oluyor. İlçe genelinde tüm kanallar tek tek kontrol edilirken, ekipler itina ile kanal temizliğini gerçekleştiriyor.

Gölcük Belediyesi, Korona Virüs’e karşı sıkı tedbirler almaya devam ederken, bir yandan da rutin çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  

Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kapsamda, sağanak yağışlarda yaşanabilecek su baskınlarını önlemek amacıyla, İSU tarafından yapılan yağmur suyu kanallarını temizleme çalışmasına destek oluyor. İlçe genelinde tüm kanallar tek tek kontrol edilirken, ekipler itina ile kanal temizliğini gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.