LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİNDEN DEVLET HASTANESİNE İKİ ADET KONTEYNER

Gündem 02.04.2020 - 13:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİNDEN DEVLET HASTANESİNE İKİ ADET KONTEYNER

Gölcük Belediyesi, Korona Virüs tedbirleri kapsamında, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin talep ve isteklerine anında cevap veriyor.

Bu kapsamda; hastanenin bildirdiği ebatlarda, Gölcük Belediyesi tarafından özel sipariş ile 2 adet konteyner imal ettirildi. Konteynerlerde hastalar, hastaneye girmeden önce ön muayene edilecekler. Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer devlet hastanesine giderek konteynerleri yerinde gördü ve incelemelerde bulundu.   SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin günlük dezenfektasyonu da belediye ekipleri tarafında yapılıyor. İhtiyaç olduğunda gün içerisinde de kullanılması için, 2 adet akülü pülverizatör ve kıyafet de belediye tarafından hastaneye verildi. Hastanenin maske ihtiyacı teslim edilen hazır maskeler ile giderilirken, GÖLMEK öğretmenleri tarafından da, sağlık çalışanları için maske üretiliyor. 
Gölcük Belediyesi, Korona Virüs tedbirleri kapsamında, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin talep ve isteklerine anında cevap veriyor.

Bu kapsamda; hastanenin bildirdiği ebatlarda, Gölcük Belediyesi tarafından özel sipariş ile 2 adet konteyner imal ettirildi. Konteynerlerde hastalar, hastaneye girmeden önce ön muayene edilecekler. Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer devlet hastanesine giderek konteynerleri yerinde gördü ve incelemelerde bulundu.  

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin günlük dezenfektasyonu da belediye ekipleri tarafında yapılıyor. İhtiyaç olduğunda gün içerisinde de kullanılması için, 2 adet akülü pülverizatör ve kıyafet de belediye tarafından hastaneye verildi. Hastanenin maske ihtiyacı teslim edilen hazır maskeler ile giderilirken, GÖLMEK öğretmenleri tarafından da, sağlık çalışanları için maske üretiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.