LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİNDEN KİRACILARINA DESTEK

Gündem 04.02.2021 - 11:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK BELEDİYESİNDEN KİRACILARINA DESTEK

Geçtiğimiz Yıl Mart ayından beri yaşanan Pandemi dolayısı ile özellikle esnaf zor durumda Gölcük Belediyesi Meclis toplantısında aldığı prensip kararı ile Gölcük Belediyesinin ve GÖLAŞ’ın kiracısı olan kapalı esnaftan kira almayacak.

Gölcük Belediyesi Meclis toplantısı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında dokuz gündem maddesi görüşüldü. Gündemin dokuzuncu maddesi olan Belediye ve şirketinin mülkiyet ve tasarrufundaki taşınmazlara ilişkin irtifak hakkı, kiralama ve benzeri kullanımdan kaynaklanan bedeller ile ilgili düzenleme yapılması - Komisyon Raporu” görüşüldü. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre alınan prensip kararında, Belediyeye ait işyerlerindeki kapalı olan kiracılardan Pandemi süresinde kira almamak ve faaliyetini sürdüren kiracılarından ise kiralarında dörtte bir oranında indirim yapılacak. HER MECLİSTE İSTİKLAL MARŞI OKUNACAK Meclis üyelerince verilen önerge sonucunda, İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yılı olması dolayısıyla bundan sonraki tüm meclis toplantılarında Milli Marşımızın okunmasına karar verildi
Geçtiğimiz Yıl Mart ayından beri yaşanan Pandemi dolayısı ile özellikle esnaf zor durumda Gölcük Belediyesi Meclis toplantısında aldığı prensip kararı ile Gölcük Belediyesinin ve GÖLAŞ’ın kiracısı olan kapalı esnaftan kira almayacak.

Gölcük Belediyesi Meclis toplantısı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında dokuz gündem maddesi görüşüldü. Gündemin dokuzuncu maddesi olan Belediye ve şirketinin mülkiyet ve tasarrufundaki taşınmazlara ilişkin irtifak hakkı, kiralama ve benzeri kullanımdan kaynaklanan bedeller ile ilgili düzenleme yapılması - Komisyon Raporu” görüşüldü. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre alınan prensip kararında, Belediyeye ait işyerlerindeki kapalı olan kiracılardan Pandemi süresinde kira almamak ve faaliyetini sürdüren kiracılarından ise kiralarında dörtte bir oranında indirim yapılacak.

HER MECLİSTE İSTİKLAL MARŞI OKUNACAK
Meclis üyelerince verilen önerge sonucunda, İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yılı olması dolayısıyla bundan sonraki tüm meclis toplantılarında Milli Marşımızın okunmasına karar verildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.