LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gündem 31.05.2020 - 14:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Corona virüsü salgınının başladığı Mart ayından itibaren sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üstü vatandaşlara hafta sonu sokağa çıktı. Gölcük Belediyesi sokaktaki vatandaşlara su ve Maske dağıttı.

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR Gölcük Belediyesi,  hafta sonu rekreasyon alanları ile parklarda yürüyüş ya da spor yapan 65 yaş ve üstü vatandaşlara yönelik yaptığı maske ve su dağıtımı yaptı. Maske alan 65 yaş ve üstü vatandaşlar hizmetten dolayı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür etti. Yaşlılar “Belediye Başkanımızı bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizim sokağa çıktığımız günlerde tüm market ve bakkallar kapalı. En azından su ve maske  ihtiyacımızı karşıladıkları için teşekkkür ederiz”dediler. BAŞKAN SORUNLARI DİNLEDİ Gölcük  Belediyesi Destek Hizmet birimleri ekipleri Gölcük’de park ve sahillerde 65 yaş ve üstü vatandaşlara ücretsiz maske ve su dağıtımı yaptı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Gölcük Belediyesi olarak COVİD-19 salgını ile ilgili planlı, programlı ve kararlı bir şekilde mücadelemiz devam ediyor. Bu kapsamda sokağa çıkma izni verilen 65 yaş ve üstü vatandaşlarımıza, büyüklerimize maske ve su dağıtıyoruz. Daha Önce Ramazan ayına geldiği için su dağıtımı yapamadık. İlçemizde ki parklarda ve sahillerde  bu dağıtımı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. Başkan Sezer, daha sonra 5 yaş üstü vatandaşlar ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Corona virüsü salgınının başladığı Mart ayından itibaren sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üstü vatandaşlara hafta sonu sokağa çıktı. Gölcük Belediyesi sokaktaki vatandaşlara su ve Maske dağıttı.

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR
Gölcük Belediyesi,  hafta sonu rekreasyon alanları ile parklarda yürüyüş ya da spor yapan 65 yaş ve üstü vatandaşlara yönelik yaptığı maske ve su dağıtımı yaptı. Maske alan 65 yaş ve üstü vatandaşlar hizmetten dolayı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür etti. Yaşlılar “Belediye Başkanımızı bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizim sokağa çıktığımız günlerde tüm market ve bakkallar kapalı. En azından su ve maske  ihtiyacımızı karşıladıkları için teşekkkür ederiz”dediler.

BAŞKAN SORUNLARI DİNLEDİ
Gölcük  Belediyesi Destek Hizmet birimleri ekipleri Gölcük’de park ve sahillerde 65 yaş ve üstü vatandaşlara ücretsiz maske ve su dağıtımı yaptı.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Gölcük Belediyesi olarak COVİD-19 salgını ile ilgili planlı, programlı ve kararlı bir şekilde mücadelemiz devam ediyor. Bu kapsamda sokağa çıkma izni verilen 65 yaş ve üstü vatandaşlarımıza, büyüklerimize maske ve su dağıtıyoruz. Daha Önce Ramazan ayına geldiği için su dağıtımı yapamadık. İlçemizde ki parklarda ve sahillerde  bu dağıtımı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. Başkan Sezer, daha sonra 5 yaş üstü vatandaşlar ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.