LASTİK İŞ

GÖLCÜK BELEDİYESİNDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAM DESTEK

Sağlık 15.04.2020 - 11:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİNDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAM DESTEK

Gölcük Belediyesi, Korona Virüs tedbirleri kapsamında, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin talep ve isteklerini anında yerine getirmeye devam ediyor.

Bu kapsamında; Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin bildirdiği ebatlarda, belediye tarafından verilen siparişle özel olarak üretilen, 4 adet “Numune Alma Kabinini de teslim edildi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Allah hepsini muhafaza etsin ve kolaylıklar versin” dedi. BAŞHEKİM TEŞEKKÜR ETTİ Bu süreçteki katkılarından dolayı Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkürlerini ileterek bu desteğin özellikle sağlık personeli üzerinde inanılmaz bir motivasyon yarattığını belirtti.
Gölcük Belediyesi, Korona Virüs tedbirleri kapsamında, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin talep ve isteklerini anında yerine getirmeye devam ediyor.

Bu kapsamında; Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin bildirdiği ebatlarda, belediye tarafından verilen siparişle özel olarak üretilen, 4 adet “Numune Alma Kabinini de teslim edildi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Allah hepsini muhafaza etsin ve kolaylıklar versin” dedi.

BAŞHEKİM TEŞEKKÜR ETTİ

Bu süreçteki katkılarından dolayı Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkürlerini ileterek bu desteğin özellikle sağlık personeli üzerinde inanılmaz bir motivasyon yarattığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.