LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESPORLU TAEKWONDOCULARA TAM NOT

Spor 13.01.2020 - 11:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESPORLU TAEKWONDOCULARA TAM NOT

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun faaliyet programında bulunan 4 ayda bir yapılan 1. Dönem Kuşak İmtihanı Genel Sınavı 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. İmtihana, 170 Gölcük Belediyesporlu taekwondocu katılırken, tam not aldılar ve kuşak atladılar.

Gölcük Belediyespor çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak 170 taekwondo sporcusunun katıldığı 1.dönem Kuşak İmtihanı, 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Sporcular ve veliler büyük ilgi gösterirken, kuşak imtihanına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu katılarak genç sporcuların heyecanına ortak oldu. Kuşak imtihanını; Taekwondo Antrenörleri, Mehmet Dorukan, Mert Alageyik, Ali Çolak, Ramazan Uzer, Gamze Odabaş, Semih Akdoğan, Zabit Pustu gerçekleştirdi. BAŞKANIMIZIN SELAMINI VE SEVGİLERİNİ İLETİYORUM Kuşak imtihanı sonrası bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu; “Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ilçemiz dışında bir programda olduğu için aramızda olamadı. Sizlere onun selamını ve sevgilerini iletiyorum. Kuşak imtihanına gelerek evlatlarına destek olan sevgili aileler sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Gençlerimizi de özellikle tebrik ediyorum. Kuşak imtihanını başarıyla tamamladılar. Zabit ve Hayrettin hocalarımız oldukça başarı ve tecrübeli isimler. Sizde bu noktada böyle hocalarınız olduğu için çok şanslısınız. Bu sporlar çocuklarımız açısından, disiplini sağlıyor ve son derece yararlı. Gölcük Belediyesi olarak Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’inde takdiriyle amatör sporlara olan desteğimizi arttırarak devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Ben bu duygularla emeği geçen herkesi kutluyor, çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi. 170 TAEKWONDOCU BİR ÜST KUŞAĞA GEÇTİ Gölcük Belediye Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Zabit Pustu bir açıklama yaparak; “Türkiye Taekwondo Federasyonunun faaliyet programında yer alan 1. Dönem Kuşak İmtihanına Gölcük Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı Sporcularımızdan; 50 Beyaz kemer, 30 Sarı kemer, 28 Yeşil kemer, 20 Mavi kemer, 18 Mavi, Kırmızı kemer, 20 Kırmızı- Siyah kemer olmak üzere toplam 170 sporcu katıldı. Kuşak imtihanına katılan sporcular bir üst kuşağa geçmeye hak kazandılar. Çocuklarımızı kutluyorum” dedi.
Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun faaliyet programında bulunan 4 ayda bir yapılan 1. Dönem Kuşak İmtihanı Genel Sınavı 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. İmtihana, 170 Gölcük Belediyesporlu taekwondocu katılırken, tam not aldılar ve kuşak atladılar.

Gölcük Belediyespor çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak 170 taekwondo sporcusunun katıldığı 1.dönem Kuşak İmtihanı, 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Sporcular ve veliler büyük ilgi gösterirken, kuşak imtihanına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu katılarak genç sporcuların heyecanına ortak oldu. Kuşak imtihanını; Taekwondo Antrenörleri, Mehmet Dorukan, Mert Alageyik, Ali Çolak, Ramazan Uzer, Gamze Odabaş, Semih Akdoğan, Zabit Pustu gerçekleştirdi.

BAŞKANIMIZIN SELAMINI VE SEVGİLERİNİ İLETİYORUM

Kuşak imtihanı sonrası bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu; “Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ilçemiz dışında bir programda olduğu için aramızda olamadı. Sizlere onun selamını ve sevgilerini iletiyorum. Kuşak imtihanına gelerek evlatlarına destek olan sevgili aileler sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Gençlerimizi de özellikle tebrik ediyorum. Kuşak imtihanını başarıyla tamamladılar. Zabit ve Hayrettin hocalarımız oldukça başarı ve tecrübeli isimler. Sizde bu noktada böyle hocalarınız olduğu için çok şanslısınız. Bu sporlar çocuklarımız açısından, disiplini sağlıyor ve son derece yararlı. Gölcük Belediyesi olarak Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’inde takdiriyle amatör sporlara olan desteğimizi arttırarak devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Ben bu duygularla emeği geçen herkesi kutluyor, çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi.

170 TAEKWONDOCU BİR ÜST KUŞAĞA GEÇTİ

Gölcük Belediye Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Zabit Pustu bir açıklama yaparak; “Türkiye Taekwondo Federasyonunun faaliyet programında yer alan 1. Dönem Kuşak İmtihanına Gölcük Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı Sporcularımızdan; 50 Beyaz kemer, 30 Sarı kemer, 28 Yeşil kemer, 20 Mavi kemer, 18 Mavi, Kırmızı kemer, 20 Kırmızı- Siyah kemer olmak üzere toplam 170 sporcu katıldı. Kuşak imtihanına katılan sporcular bir üst kuşağa geçmeye hak kazandılar. Çocuklarımızı kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.