''GÖLCÜK BENİM SEVDAM''

Asayiş 27.11.2018 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''GÖLCÜK BENİM SEVDAM''

15 Yıldır Gölcük Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği yapan Ak Parti belediye Başkan Aday adayı Nazım Usta “Bundan sonra amacım bilgi ve tecrübelerimi birleştirerek Gölcük ve halkımıza hizmet etmek. Gölcük benim sevdam, yaşadığım kentim. Gölcük Belediyesi’nde 15 yıldır belediye meclis üyesi olarak ilçemize hizmet etti. Bu hizmetime eğer uygun görülürse Gölcük Belediye Başkanı olarak devam etmek niyetindeyim. Gölcük halkına en iyi hizmeti vermek istiyorum” dedi.

HAYVAN DOSTUYUM AK parti aday adaylığını açıkladıktan sonra saha çalışmalarına devam eden Nazım Usta gazetemizi ziyaret etti. Usta “ Beni yaptığım açıklama ile hayvan düşmanı gibi göstermek istediler. Ben hayvansever bir vatandaşım sokak köpeklerini ve kedileri beslemeye özen gösteriyorum. Ben aday gösterilir ve belediye Başkanı olursam sokak hayvanları için belediyede fon oluşturarak evlerinde hayvan besleyenlere destek olacağız. Özel veterinerler ile anlaşıp sağlık giderlerini ve mama ihtiyaçlarını karşılayacağız. Sokak hayvanlarını sahiplenmek isteyen daha fazla olacak ve Gölcük'de köpek sorunu kalmayacak”dedi. GÖLCÜK BENİM SEVDAM Usta “Gölcük benim sevdam, yaşadığım kentim. Gölcük Belediyesi’nde 15 yıldır belediye meclis üyesi olarak ilçemize hizmet etti. Bu hizmetime eğer uygun görülürse Gölcük Belediye Başkanı olarak devam etmek niyetindeyim. Gölcük halkına en iyi hizmeti vermek istiyorum” dedi. 40 YILDIR GÖLCÜK'TE YAŞIYORUM Usta “Trabzon'da doğdum ilk ve orta okulu Trabzon'da okudum. 1969 Yılında Gölcük'e yerleştim. 40 yıldır Gölcük'de yaşıyorum. Endüstrü Meslek lisesini ve Meslek Yüksek okulumu Kocaeli'de tamamladım. Gazi İlköğretim okulunda vekil olarak öğretmenlik yaptım. Gölcük tersanesinde iki yıl çalıştım. Askerlik dönüşü PAKSAN Makine sanayisini kurdum. Hidrolik iş makinaları konusunda bütün illerimize İş makineleri yaptık. Yurt dışından makine alımlarını engelledik. Uzun yıllar sanayicilik yaptıktan sonra İnşaat sektörüne iş yaptım. 700 Dükkanlı Başiskele sanayi sitesini bitirdim” dedi. STK'LARDA GÖREV YAPTIM Usta “1993 yılında Trabzon Kültür Dayanışma Derneğinin kurucu başkanlığını yaptım. Gölcükspor kulübünde 13 yıl yöneticilik yaptım. Kent konseyi 2. Başkanlığını yaptım. İlçemize yarrlı olan bir çok projede görev aldım”dedi. SİYASETLE OLAN ÇALIŞMALARIM Usta “1994 yılında ANAP'ta belediye 4. Sıra meclis üyeliği ile seçimlere katıldım. 2004 yılında AK kadrosuyla belediye meclisine girdim. 15 Yıldır Beleidye Meclis başkan vekili ve tüm komisyonlarda görev aldım. Sağlıklı kentler birliğinde 13 yıldır görev yapıyorum. Bundan sonra amacım bilgi ve tecrübelerimi birleştirerek Gölcük ve halkına hizmet etmektir.   15 yıllık belediyecilik dönemimizde sayın Mehmet Ellibeş'in Gölcük'e kazandırmış olduğu eserleri çoğaltarak Gölcük çağdaş, yaşanır bir kent haline getirmek için uğraş vereceğim” dedi.
15 Yıldır Gölcük Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği yapan Ak Parti belediye Başkan Aday adayı Nazım Usta “Bundan sonra amacım bilgi ve tecrübelerimi birleştirerek Gölcük ve halkımıza hizmet etmek. Gölcük benim sevdam, yaşadığım kentim. Gölcük Belediyesi’nde 15 yıldır belediye meclis üyesi olarak ilçemize hizmet etti. Bu hizmetime eğer uygun görülürse Gölcük Belediye Başkanı olarak devam etmek niyetindeyim. Gölcük halkına en iyi hizmeti vermek istiyorum” dedi.

HAYVAN DOSTUYUM
AK parti aday adaylığını açıkladıktan sonra saha çalışmalarına devam eden Nazım Usta gazetemizi ziyaret etti. Usta “ Beni yaptığım açıklama ile hayvan düşmanı gibi göstermek istediler. Ben hayvansever bir vatandaşım sokak köpeklerini ve kedileri beslemeye özen gösteriyorum. Ben aday gösterilir ve belediye Başkanı olursam sokak hayvanları için belediyede fon oluşturarak evlerinde hayvan besleyenlere destek olacağız. Özel veterinerler ile anlaşıp sağlık giderlerini ve mama ihtiyaçlarını karşılayacağız. Sokak hayvanlarını sahiplenmek isteyen daha fazla olacak ve Gölcük'de köpek sorunu kalmayacak”dedi.

GÖLCÜK BENİM SEVDAM
Usta “Gölcük benim sevdam, yaşadığım kentim. Gölcük Belediyesi’nde 15 yıldır belediye meclis üyesi olarak ilçemize hizmet etti. Bu hizmetime eğer uygun görülürse Gölcük Belediye Başkanı olarak devam etmek niyetindeyim. Gölcük halkına en iyi hizmeti vermek istiyorum”
dedi.

40 YILDIR GÖLCÜK'TE YAŞIYORUM
Usta “Trabzon'da doğdum ilk ve orta okulu Trabzon'da okudum. 1969 Yılında Gölcük'e yerleştim. 40 yıldır Gölcük'de yaşıyorum. Endüstrü Meslek lisesini ve Meslek Yüksek okulumu Kocaeli'de tamamladım. Gazi İlköğretim okulunda vekil olarak öğretmenlik yaptım. Gölcük tersanesinde iki yıl çalıştım. Askerlik dönüşü PAKSAN Makine sanayisini kurdum. Hidrolik iş makinaları konusunda bütün illerimize İş makineleri yaptık. Yurt dışından makine alımlarını engelledik. Uzun yıllar sanayicilik yaptıktan sonra İnşaat sektörüne iş yaptım. 700 Dükkanlı Başiskele sanayi sitesini bitirdim” dedi.

STK'LARDA GÖREV YAPTIM
Usta “1993 yılında Trabzon Kültür Dayanışma Derneğinin kurucu başkanlığını yaptım. Gölcükspor kulübünde 13 yıl yöneticilik yaptım. Kent konseyi 2. Başkanlığını yaptım. İlçemize yarrlı olan bir çok projede görev aldım”dedi.

SİYASETLE OLAN ÇALIŞMALARIM
Usta “1994 yılında ANAP'ta belediye 4. Sıra meclis üyeliği ile seçimlere katıldım. 2004 yılında AK kadrosuyla belediye meclisine girdim. 15 Yıldır Beleidye Meclis başkan vekili ve tüm komisyonlarda görev aldım. Sağlıklı kentler birliğinde 13 yıldır görev yapıyorum. Bundan sonra amacım bilgi ve tecrübelerimi birleştirerek Gölcük ve halkına hizmet etmektir.   15 yıllık belediyecilik dönemimizde sayın Mehmet Ellibeş'in Gölcük'e kazandırmış olduğu eserleri çoğaltarak Gölcük çağdaş, yaşanır bir kent haline getirmek için uğraş vereceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.