LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BURADA UMREYE GİDİYOR

04.03.2018 - 16:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BURADA UMREYE GİDİYOR

Gölcük’ün en etkili sosyal medya platformu Gölcük Burada grubu üyeleri, umreye gidiyor.

Salih Turizm’in her yıl gerçekleştirdiği, 2018 yılı Mart ayı Büyük Umre kafilesi Gölcük Kongre Sarayı önünden Salı sabahı kutsal topraklara uğurlanacak. Gölcük Burada grubu üyelerinin yanı sıra STK temsilcileri, bir çok esnaf ve gençler de umreye gidecek. SALI GÜNÜ GİDİYORLARGeniş katılımlı umre grubu, dün Tevfik Hoca Camiinde bir araya gelerek,Kafile Başkanı Emekli Gölcük Müftüsü Mustafa Okullu tarafından Umrede ne yapacakları konusunda Eğitim aldılar, bilgilendirildiler ve sorularını sordular. Umre grubu önce Medine’ye inecek, daha sonra İhramlarını giyerek Mekke’ye gidecek. Kafile ,Umrede 15-20 gün süreyle kalacak. İbadetlerinin yanı sıra,bir dizi Ziyaret gerçekleştirecek. Toplam da 3 ya da 4 kez umre ibadetlerini yerine getirilecek. Salih Turizmin Uygun Kampanyalı,2018 yılı Mart kafilesi 6 Mart salı günü erken saatlerde, sevenleri, dost ve arkadaşları tarafından kutsal topraklara uğurlanacak.
Gölcük’ün en etkili sosyal medya platformu Gölcük Burada grubu üyeleri, umreye gidiyor.
Salih Turizm’in her yıl gerçekleştirdiği, 2018 yılı Mart ayı Büyük Umre kafilesi Gölcük Kongre Sarayı önünden Salı sabahı kutsal topraklara uğurlanacak.
Gölcük Burada grubu üyelerinin yanı sıra STK temsilcileri, bir çok esnaf ve gençler de umreye gidecek.
SALI GÜNÜ GİDİYORLARGeniş katılımlı umre grubu, dün Tevfik Hoca Camiinde bir araya gelerek,Kafile Başkanı Emekli Gölcük Müftüsü Mustafa Okullu tarafından Umrede ne yapacakları konusunda Eğitim aldılar, bilgilendirildiler ve sorularını sordular.
Umre grubu önce Medine’ye inecek, daha sonra İhramlarını giyerek Mekke’ye gidecek. Kafile ,Umrede 15-20 gün süreyle kalacak. İbadetlerinin yanı sıra,bir dizi Ziyaret gerçekleştirecek. Toplam da 3 ya da 4 kez umre ibadetlerini yerine getirilecek.
Salih Turizmin Uygun Kampanyalı,2018 yılı Mart kafilesi 6 Mart salı günü erken saatlerde, sevenleri, dost ve arkadaşları tarafından kutsal topraklara uğurlanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.