LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK ÇYDD’DEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

Gölcük 11.02.2017 - 08:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK ÇYDD’DEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ni makamında ağırladı.

Bu kapsamda yapılan ziyarette Başkan Ellibeş, Gölcük Çağdaş Yaşamı Destekeleme Derneği yeni Başkanı Nuriye Demirel ve yönetimiyle tanıştı. Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak kentimizde yer alan sivil toplum örgütleriyle uyum içerisinde başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Bu anlamda da başarılı çalışmalara imza atan derneklerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz, dedi. Dernek Başkanı Demirel “Başkanımız dernek çalışmalarında ihtiyaç olan her noktada bizlere her zaman destek vermiştir. Bundan sonra da aynı uyumu devam ettireceğiz. Bizler gençlere geleceğin güler yüzleri diyoruz. Umudumuz ve gücümüz var. Güzel ve iyi olan her şeyin altında da imzamız var” dedi.  
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ni makamında ağırladı.

Bu kapsamda yapılan ziyarette Başkan Ellibeş, Gölcük Çağdaş Yaşamı Destekeleme Derneği yeni Başkanı Nuriye Demirel ve yönetimiyle tanıştı.

Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak kentimizde yer alan sivil toplum örgütleriyle uyum içerisinde başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Bu anlamda da başarılı çalışmalara imza atan derneklerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz, dedi.

Dernek Başkanı Demirel “Başkanımız dernek çalışmalarında ihtiyaç olan her noktada bizlere her zaman destek vermiştir. Bundan sonra da aynı uyumu devam ettireceğiz. Bizler gençlere geleceğin güler yüzleri diyoruz. Umudumuz ve gücümüz var. Güzel ve iyi olan her şeyin altında da imzamız var” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.