GÖLCÜK'DE 3 BİN 500 YABANCI YAŞIYOR !

Gölcük 05.02.2020 - 20:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'DE 3 BİN 500 YABANCI YAŞIYOR !

Kocaeli Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından hazırlanan uyum ve iletişim çalışma Grup Başkanı Ülkü Doğan sunumun da gerçekleştirdiği İlçe koordinasyon Göç Planlama Koordinasyon Kurulu toplantısı Kaymakam Cengiz Karabulut Başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Kaymakam Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel, Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Jandarma Mahalle Muhtarları Kaymakamlık Daire müdürleri katıldılar. Ağırladık ağırlamaya da devam edeceğiz Toplantıda ilk söz alan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut konuştu Karabulut konuşmasında  “İlçe koordinasyon Göç Planlama Koordinasyon Kurulu olarak bizler örnek davranışlar sergilemeliyiz, bizlere ülkemizde bu insanlarımızı ağırladık ağırlamaya da devam edeceğiz, İlçemizde de yaklaşık 3.500 vatandaşımız bulunuyor, bunların sağlık hususları konusu bizin konularımızın başında geliyor, bu vatandaşlarımızın eğitim yönünden çok iyi, ilkokul ve lise çağında da eğitimlerini görüyorlar, bu öğrencilerimizin en iyi bir şekilde eğitim görmelerini bizler devlet olarak sağlıyoruz, okullaşma durumumuzu yükseltmemiz gerekiyor” dedi.  
Kocaeli Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından hazırlanan uyum ve iletişim çalışma Grup Başkanı Ülkü Doğan sunumun da gerçekleştirdiği İlçe koordinasyon Göç Planlama Koordinasyon Kurulu toplantısı Kaymakam Cengiz Karabulut Başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Kaymakam Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel, Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Jandarma Mahalle Muhtarları Kaymakamlık Daire müdürleri katıldılar. Ağırladık ağırlamaya da devam edeceğiz

Toplantıda ilk söz alan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut konuştu Karabulut konuşmasında  “İlçe koordinasyon Göç Planlama Koordinasyon Kurulu olarak bizler örnek davranışlar sergilemeliyiz, bizlere ülkemizde bu insanlarımızı ağırladık ağırlamaya da devam edeceğiz, İlçemizde de yaklaşık 3.500 vatandaşımız bulunuyor, bunların sağlık hususları konusu bizin konularımızın başında geliyor, bu vatandaşlarımızın eğitim yönünden çok iyi, ilkokul ve lise çağında da eğitimlerini görüyorlar, bu öğrencilerimizin en iyi bir şekilde eğitim görmelerini bizler devlet olarak sağlıyoruz, okullaşma durumumuzu yükseltmemiz gerekiyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.