LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK’DE 319 ESNAF PANDEMİ KREDİSİ KULLANDI

Ekonomi 04.07.2020 - 13:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’DE 319 ESNAF PANDEMİ KREDİSİ KULLANDI

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2020 yılının ilk altı aylık zaman dilimi içerisinde ilçemizdeki esnaflara verilen krediler hakkında bilgi verdi. Başkan Mısırlıoğlu, “1 Ocak 2020 tarihinden 30 Haziran 2020 tarihine kadar 360 esnafımız, toplamda 8 milyon tutarında bir kredi kullandı. 25 bin Türk Lirası tutarındaki pandemi kredisine esnaflarımızın talepleri olmuştu. Kredi kullanan 360 kişiden 319’u, pandemi kredisini kullandı”dedi.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2020 yılının ilk altı aylık dönemi içerisinde ilçemizde kaç esnafa ne kadar kredi verildiğine yönelik olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Mısırlıoğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada ilk olarak pandemi sürecine değindi ve “Koronavirüs ile mücadelenin olduğu ilk dönemlerde, esnaflarımızın borçları Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için ertelenmişti. Böylelikle esnaflarımızın bu süreçten olumsuz etkilenmemesi amaçlanmıştı. Ertelenen borçların ödenmesine Temmuz ayı itibariyle başlandı” ifadelerini kullandı.  ‘TALEPLERE KARŞILIK VERMEYE GAYRET EDİYORUZ’ Sözlerine devam eden Başkan Mısırlıoğlu, “Bizler, kooperatif olarak esnaflarımıza bir hatırlatmada bulunmak istiyoruz. Borçlarının ertelenmesini isteyen esnaflarımızın dilekçelerini getirmesi gerekiyor. Bu anlamda, dilekçesini henüz getirmemiş esnaflarımızın dilekçelerini getirmelerini bekliyoruz. Yine kooperatifimiz, her dönemde olduğu gibi esnaflarımıza destek olmaya devam ediyor. Kooperatif olarak kredi talebinde bulunan esnaflarımızın bu taleplerine karşılık vermeye her zaman için gayret ediyoruz. Biz her zaman için esnafımızın yanındayız” dedi.  ‘360 KİŞİDEN 319’U, PANDEMİ KREDİSİNİ KULLANDI’ Başkan Mısırlıoğlu, açıklamasının sonunda “1 Ocak 2020 tarihinden 30 Haziran 2020 tarihine kadar 360 esnafımız, toplamda 8 milyon tutarında bir kredi kullandı. 25 bin Türk Lirası tutarındaki pandemi kredisine esnaflarımızın talepleri olmuştu. Kredi kullanan 360 kişiden 319’u, pandemi kredisini kullandı. Bazı esnaflarımız 25 bin TL kredi kullanırken bazı esnaflarımız 10 bin TL, 12 bin TL gibi tutarlarda da bu krediden faydalandı. Söz konusu 319 esnafımızın kullanmış olduğu pandemi kredisi tutarı da 7 milyon 975 bin TL oldu. Esnaflarımıza bu dönemde de destek olabildiysek ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu. 
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2020 yılının ilk altı aylık zaman dilimi içerisinde ilçemizdeki esnaflara verilen krediler hakkında bilgi verdi. Başkan Mısırlıoğlu, “1 Ocak 2020 tarihinden 30 Haziran 2020 tarihine kadar 360 esnafımız, toplamda 8 milyon tutarında bir kredi kullandı. 25 bin Türk Lirası tutarındaki pandemi kredisine esnaflarımızın talepleri olmuştu. Kredi kullanan 360 kişiden 319’u, pandemi kredisini kullandı”dedi.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2020 yılının ilk altı aylık dönemi içerisinde ilçemizde kaç esnafa ne kadar kredi verildiğine yönelik olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Mısırlıoğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada ilk olarak pandemi sürecine değindi ve “Koronavirüs ile mücadelenin olduğu ilk dönemlerde, esnaflarımızın borçları Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için ertelenmişti. Böylelikle esnaflarımızın bu süreçten olumsuz etkilenmemesi amaçlanmıştı. Ertelenen borçların ödenmesine Temmuz ayı itibariyle başlandı” ifadelerini kullandı.

 ‘TALEPLERE KARŞILIK VERMEYE GAYRET EDİYORUZ’
Sözlerine devam eden Başkan Mısırlıoğlu, “Bizler, kooperatif olarak esnaflarımıza bir hatırlatmada bulunmak istiyoruz. Borçlarının ertelenmesini isteyen esnaflarımızın dilekçelerini getirmesi gerekiyor. Bu anlamda, dilekçesini henüz getirmemiş esnaflarımızın dilekçelerini getirmelerini bekliyoruz. Yine kooperatifimiz, her dönemde olduğu gibi esnaflarımıza destek olmaya devam ediyor. Kooperatif olarak kredi talebinde bulunan esnaflarımızın bu taleplerine karşılık vermeye her zaman için gayret ediyoruz. Biz her zaman için esnafımızın yanındayız” dedi.

 ‘360 KİŞİDEN 319’U, PANDEMİ KREDİSİNİ KULLANDI’
Başkan Mısırlıoğlu, açıklamasının sonunda “1 Ocak 2020 tarihinden 30 Haziran 2020 tarihine kadar 360 esnafımız, toplamda 8 milyon tutarında bir kredi kullandı. 25 bin Türk Lirası tutarındaki pandemi kredisine esnaflarımızın talepleri olmuştu. Kredi kullanan 360 kişiden 319’u, pandemi kredisini kullandı. Bazı esnaflarımız 25 bin TL kredi kullanırken bazı esnaflarımız 10 bin TL, 12 bin TL gibi tutarlarda da bu krediden faydalandı. Söz konusu 319 esnafımızın kullanmış olduğu pandemi kredisi tutarı da 7 milyon 975 bin TL oldu. Esnaflarımıza bu dönemde de destek olabildiysek ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.