LASTİK İŞ

GÖLCÜK’DE 399 KİŞİYE TEST YAPILACAK

Sağlık 16.06.2020 - 14:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’DE 399 KİŞİYE TEST YAPILACAK

Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular İlçemizde yapılacak olan corona virüsüne karşı toplumdaki bağışıklık oranlarını verecek antikor testlerine ilişkin açıklama yaptı. İlçemizde test 399 kişiye yapılacak.

TARAMA PROGRAMI YAPILACAK Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular  “Dünya Sağlık Örtütü tarafından pandemi olarak ilan edilen ve Ülkemizdede görülmekte olan COVİD-19 hastalığıyla mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı ve Türkiye İstatislik Kurumu kordinnasyonunda tarama programı başlatıldı” şeklinde konuştu. 399 KİŞİYE TEST YAPILACAK Çolular “İlçemizde önceden belirlenmiş 399 haneye, İlçe sağlık müdürlüğü bünyesindeki ekipler giderek hane halkından 1 kişiye belli kurallar çerçevesinde seçilecek. Bu program dahiline katılacak kişilerle anket yapılacak. COVİD -19 hastalığına ait belirti ve bulguların sorgulanması yapılacak. Daha sonra bu kişilerden boğaz, burun sürüntüsü ve kan örneği alınarak, mevcut hastalık durumu ve hastalığa karşı bağışıklık düzeyi öğrenilecek”dedi. KURALLARA UYALIM Çolular “Tüm Türkiye’de vaka yoğunlukları dikkate alınarak başlamış olan bu çalışma COVİD-19  hastalığıyla ilgilİ güncel ve sağlıklı veriler elde edilerek .  İlçemizde tam bir normal hayata geçebilmemiz için  mutlaka kurallara uyalım. Maskesiz dışarıya çıkmayalım. Mesafemizi koruyalım”dedi. 
Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular İlçemizde yapılacak olan corona virüsüne karşı toplumdaki bağışıklık oranlarını verecek antikor testlerine ilişkin açıklama yaptı. İlçemizde test 399 kişiye yapılacak.

TARAMA PROGRAMI YAPILACAK

Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular  “Dünya Sağlık Örtütü tarafından pandemi olarak ilan edilen ve Ülkemizdede görülmekte olan COVİD-19 hastalığıyla mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı ve Türkiye İstatislik Kurumu kordinnasyonunda tarama programı başlatıldı” şeklinde konuştu.

399 KİŞİYE TEST YAPILACAK
Çolular “İlçemizde önceden belirlenmiş 399 haneye, İlçe sağlık müdürlüğü bünyesindeki ekipler giderek hane halkından 1 kişiye belli kurallar çerçevesinde seçilecek. Bu program dahiline katılacak kişilerle anket yapılacak. COVİD -19 hastalığına ait belirti ve bulguların sorgulanması yapılacak. Daha sonra bu kişilerden boğaz, burun sürüntüsü ve kan örneği alınarak, mevcut hastalık durumu ve hastalığa karşı bağışıklık düzeyi öğrenilecek”dedi.

KURALLARA UYALIM
Çolular “Tüm Türkiye’de vaka yoğunlukları dikkate alınarak başlamış olan bu çalışma COVİD-19  hastalığıyla ilgilİ güncel ve sağlıklı veriler elde edilerek .  İlçemizde tam bir normal hayata geçebilmemiz için  mutlaka kurallara uyalım. Maskesiz dışarıya çıkmayalım. Mesafemizi koruyalım”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.