GÖLCÜK’DE AŞEVİ AÇILDI

26.12.2019 - 16:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’DE AŞEVİ AÇILDI

Gölcük Muş Ziyaretliler Dayanışma Yardımlaşma Kültür Eğitim Derneği yardıma muhtaç ailelere kendi aş evinde sıcak yemek yaparak dağıttı.

Uzun zamandan beri Gölcük Kavaklı Mahallesinde hizmet veren Gölcük Muş Ziyaretliler Dayanışma Yardımlaşma Kültür Eğitim Derneği  kuruluşundan bu güne kadar Gölcük'te birçok etkinlikler yaparak halka hizmet verdi. Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk ile yönetimi tarafından önemli bir hizmete imza attılar.  Dernek binasında yaptıkları aş evi tamamlayarak ilçemizde yardıma muhtaç insanların evlerine sıcak yemek girsin diye çalışmalarını yaparak tamamladılar. Gölcük'te 150 aileye yönelik sıcak yemek yaparak dernek binasında dağıtımını gerçekleştirdi.  SICAK YEMEK  Bu çalışmaların açıklama yapan Başkan Öztürk; “bizim amacımız yardıma muhtaç insanlarımıza yardım etmektir. Bu coğrafyada yaşayan mağdur veya evinde yemek yapamayan insanlarımıza evine sıcak yemek girmesi için çalışmalarımıza başladık. Uzun süredir yaptığımız bu çalışmaların sonunda Dernek binamızda oluşturduğumuz aş evimizde bu gün 150 kişilik sıcak yemek yaparak dernek binamızda dağıtımını sağlarken derneğimize gelemeyenler araçla evlerine teslim ediyoruz. Bu önemli projemiz bundan sonra her gün öğle saat 13:00'da 3 çeşit sıcak yemek dağıtımı derneğimiz tarafından alınan sefer taslarıyla ailelerimizin kişi sayısına göre sıcak yemek verilecektir” dedi. Fahri Haner     
Gölcük Muş Ziyaretliler Dayanışma Yardımlaşma Kültür Eğitim Derneği yardıma muhtaç ailelere kendi aş evinde sıcak yemek yaparak dağıttı.


Uzun zamandan beri Gölcük Kavaklı Mahallesinde hizmet veren Gölcük Muş Ziyaretliler Dayanışma Yardımlaşma Kültür Eğitim Derneği  kuruluşundan bu güne kadar Gölcük'te birçok etkinlikler yaparak halka hizmet verdi. Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk ile yönetimi tarafından önemli bir hizmete imza attılar.  Dernek binasında yaptıkları aş evi tamamlayarak ilçemizde yardıma muhtaç insanların evlerine sıcak yemek girsin diye çalışmalarını yaparak tamamladılar. Gölcük'te 150 aileye yönelik sıcak yemek yaparak dernek binasında dağıtımını gerçekleştirdi. 
SICAK YEMEK 
Bu çalışmaların açıklama yapan Başkan Öztürk; “bizim amacımız yardıma muhtaç insanlarımıza yardım etmektir. Bu coğrafyada yaşayan mağdur veya evinde yemek yapamayan insanlarımıza evine sıcak yemek girmesi için çalışmalarımıza başladık. Uzun süredir yaptığımız bu çalışmaların sonunda Dernek binamızda oluşturduğumuz aş evimizde bu gün 150 kişilik sıcak yemek yaparak dernek binamızda dağıtımını sağlarken derneğimize gelemeyenler araçla evlerine teslim ediyoruz. Bu önemli projemiz bundan sonra her gün öğle saat 13:00'da 3 çeşit sıcak yemek dağıtımı derneğimiz tarafından alınan sefer taslarıyla ailelerimizin kişi sayısına göre sıcak yemek verilecektir” dedi.
Fahri Haner   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.