GÖLCÜK’DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Gündem 05.12.2019 - 10:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Kaymakam Cengiz Karabulut 5 Aralık Türk kadınlarının seçme ve seçilme günü dolayısı ile Belediye Meclis üyeleri ve Muhtarları Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı evlerinde ağırladı.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut 5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından verildiği gün nedeni ile ilçemizdeki seçilmiş kadın muhtar ve kadın meclis üyelerini ağırlayarak kutladı. TÜM SEÇİLMİŞLER KATILDI Kaymakam Cengiz Karabulut’un yemeğine AK Parti Belediye Meclis Üyesi Berna Abiş, Saime Yalnız Yelken, CHP Meclis Üyeleri Pınar Nak, Türkan Çimen, Gülcan Güç Demirci, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Muhtarlar, Müzeher Değer, Melahat Gökdeniz, Sevim Kanat, Nuran Zaim, Rabi Şentürk, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı katıldı. KADINLARIMIZIN HER ALANDA OLMASI ÖNEMLİ Kaymakam Karabulut “Kadınlarımızın siyasal alanda söz sahibi olması, ülkemizin ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınmasına da çok önemli katkılar sağlamıştır. Bunun neticesinde, kadınlarımız eğitimden spora, sanattan bilime, ekonomiden siyasete kadar pek çok alanda ülkemizin rekabet gücünü arttırıp, ülkemizi gururla temsil etmektedirler.   Bu duygu ve düşüncelerle; kadınlarımıza eşit şartlarda birey olmalarının yolunu açan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ile anıyor, aydınlık geleceğimizin hazırlanmasında büyük emekleri olan kadınlarımızın Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutluyorum”dedi.   GÖLCÜK’DE BİR İLK Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral “Kaymakammız ı Cengiz Karabulut 5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından verildiği gün nedeni ile ilçemizdeki seçilmiş kadın muhtar ve kadın meclis üyelerini ağırlayarak kutladı.  İlçemizde bir ilki gerçekleştiren kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz”dedi.
Kaymakam Cengiz Karabulut 5 Aralık Türk kadınlarının seçme ve seçilme günü dolayısı ile Belediye Meclis üyeleri ve Muhtarları Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı evlerinde ağırladı.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut 5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından verildiği gün nedeni ile ilçemizdeki seçilmiş kadın muhtar ve kadın meclis üyelerini ağırlayarak kutladı.

TÜM SEÇİLMİŞLER KATILDI

Kaymakam Cengiz Karabulut’un yemeğine AK Parti Belediye Meclis Üyesi Berna Abiş, Saime Yalnız Yelken, CHP Meclis Üyeleri Pınar Nak, Türkan Çimen, Gülcan Güç Demirci, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Muhtarlar, Müzeher Değer, Melahat Gökdeniz, Sevim Kanat, Nuran Zaim, Rabi Şentürk, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı katıldı.

KADINLARIMIZIN HER ALANDA OLMASI ÖNEMLİ

Kaymakam Karabulut “Kadınlarımızın siyasal alanda söz sahibi olması, ülkemizin ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınmasına da çok önemli katkılar sağlamıştır.

Bunun neticesinde, kadınlarımız eğitimden spora, sanattan bilime, ekonomiden siyasete kadar pek çok alanda ülkemizin rekabet gücünü arttırıp, ülkemizi gururla temsil etmektedirler.  
Bu duygu ve düşüncelerle; kadınlarımıza eşit şartlarda birey olmalarının yolunu açan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ile anıyor, aydınlık geleceğimizin hazırlanmasında büyük emekleri olan kadınlarımızın Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutluyorum”dedi.

 

GÖLCÜK’DE BİR İLK

Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral “Kaymakammız ı Cengiz Karabulut 5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından verildiği gün nedeni ile ilçemizdeki seçilmiş kadın muhtar ve kadın meclis üyelerini ağırlayarak kutladı.  İlçemizde bir ilki gerçekleştiren kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.