LASTİK İŞ

GÖLCÜK’DE BUZ PATENİ KEYFİ

Spor 14.10.2019 - 18:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’DE BUZ PATENİ KEYFİ

Gölcük Belediyesi Tarafından Kavaklı Mahallesinde yapılarak hizmete giren buz pisti tadilattan sonra büyük ilgi görmeye devam ediyor. Buz Üstünde Spor ve Eğlence Aileniz ve arkadaşlarınızla huzurla, eğlence ve sporu bir arada yaşamak için sizleri Gölcük Belediyesi GÖLAŞ BUZ PİSTİNE davet ediyor.

En estetik sporlardan biri olan Buz Pateni yapmak çok keyiflidir. Üstelik bu zarif sporun vücut dengesini geliştirmek,stres atmak, 1 saat içerisinde 360 kalori yakmak gibi faydaları mevcuttur. Yaşınız kaç olursa olsun buz patenini deneyebilir ve mükemmel bir hobi edinebilirsiniz. Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük Kavaklı Mahallesinde  hizmet veren. Gölcük halkı tarafından büyük ilgi gören buz pisti 2 aylık bir tadilat çalışmaları yapıldı. Yapılan tadilat çalışmaların ardından Eylül ayında yenilenerek halkın hizmetine girdi.  HER YAŞTA KAYMANIN KEYFİNİ ÇIKARIN Gölcük Belediyesi GÖLAŞ bünyesinde hizmet veren buz pisti sorumlusu Kadir Doğan  “Gölaş Bünyesinde Faaliyet veren Gölcük Belediye Buz Pisti halkımız tarafından büyük ilgi görüyor. Bu yıl yaklaşık 2 ay bir tadilattan sonra buz pisti alanı yenilendi. Buz pisti haftanın 7 günü vatandaşlara Hizmet vermeye devam ediyor.  Hafta içi Saat 12.00-20.00 hizmet verirken, arası hafta sonu sabah 10.00 ile akşam 20.00 arası  45 dakikalık seanslar ile öğrenciler tarafından kullanılıyor. Tesiste Patenler ücretsiz veriliyor. Seans Kullanım ücreti, öğrenci 10 lira sivil için 15 lira olarak belirlendi. Buz pistinde Küçük Büyük her yaştan yoğun ilgi gören tesisimizde Gölaş ailesi olarak tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. 2 AYLIK BAKIMIN ARDINDAN  Gölcük Belediyesi Buz Pisti, yapılan tadilatların ardından sporseverlere hizmet verecek hale geldi. Havalandırma sistemlerinin son teknoloji ile yeniden yapıldığı ve içinde bulunan spor odalarının da modernleştirildiği tesis ilçe halkının hizmetine sunuldu. 2012 yılında yaptırılan Gölcük Belediyesi Buz Pisti yaklaşık üç aylık bakımın ardından hizmete girdi. Yapılan kontroller sonucunda, Uzman ekipler tarafından iki üç ay süren çalışmanın ardından yeni havalandırma sistemleri montajı ve buz yapma ünitelerinin bakım ve kontrolü yapıldı. Kavaklı Buz Pisti, Boş zamanlarını buz pateni pistinde değerlendiren özellikle çocuklar ve gençler, tesisin keyfini doyasıya çıkarıyor. Gölcük Belediyesi Kavaklı Buz Pisti yetkilileri tesiste eksi 30 dereceye kadar buz üretebilen soğutma sistemi kullanıldığını, 300 metrekare buz pistinde 50 kişinin aynı anda kayabilme imkanı bulabildiği söyledi. BUZDAN GELEN BAŞARI Bir çok sporcuda buzda antreman yapma imkanı buluyor. İlçemizden bir çok sporcu farklı illerde kazandığı başarılarla İlçemizin gururu olmaya devam ediyor. Fahri Haner
Gölcük Belediyesi Tarafından Kavaklı Mahallesinde yapılarak hizmete giren buz pisti tadilattan sonra büyük ilgi görmeye devam ediyor. Buz Üstünde Spor ve Eğlence Aileniz ve arkadaşlarınızla huzurla, eğlence ve sporu bir arada yaşamak için sizleri Gölcük Belediyesi GÖLAŞ BUZ PİSTİNE davet ediyor.

En estetik sporlardan biri olan Buz Pateni yapmak çok keyiflidir. Üstelik bu zarif sporun vücut dengesini geliştirmek,stres atmak, 1 saat içerisinde 360 kalori yakmak gibi faydaları mevcuttur. Yaşınız kaç olursa olsun buz patenini deneyebilir ve mükemmel bir hobi edinebilirsiniz.

Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük Kavaklı Mahallesinde  hizmet veren. Gölcük halkı tarafından büyük ilgi gören buz pisti 2 aylık bir tadilat çalışmaları yapıldı. Yapılan tadilat çalışmaların ardından Eylül ayında yenilenerek halkın hizmetine girdi. 

HER YAŞTA KAYMANIN KEYFİNİ ÇIKARIN
Gölcük Belediyesi GÖLAŞ bünyesinde hizmet veren buz pisti sorumlusu Kadir Doğan  “Gölaş Bünyesinde Faaliyet veren Gölcük Belediye Buz Pisti halkımız tarafından büyük ilgi görüyor. Bu yıl yaklaşık 2 ay bir tadilattan sonra buz pisti alanı yenilendi. Buz pisti haftanın 7 günü vatandaşlara Hizmet vermeye devam ediyor.  Hafta içi Saat 12.00-20.00 hizmet verirken, arası hafta sonu sabah 10.00 ile akşam 20.00 arası  45 dakikalık seanslar ile öğrenciler tarafından kullanılıyor. Tesiste Patenler ücretsiz veriliyor. Seans Kullanım ücreti, öğrenci 10 lira sivil için 15 lira olarak belirlendi. Buz pistinde Küçük Büyük her yaştan yoğun ilgi gören tesisimizde Gölaş ailesi olarak tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

2 AYLIK BAKIMIN ARDINDAN 
Gölcük Belediyesi Buz Pisti, yapılan tadilatların ardından sporseverlere hizmet verecek hale geldi. Havalandırma sistemlerinin son teknoloji ile yeniden yapıldığı ve içinde bulunan spor odalarının da modernleştirildiği tesis ilçe halkının hizmetine sunuldu. 2012 yılında yaptırılan Gölcük Belediyesi Buz Pisti yaklaşık üç aylık bakımın ardından hizmete girdi. Yapılan kontroller sonucunda, Uzman ekipler tarafından iki üç ay süren çalışmanın ardından yeni havalandırma sistemleri montajı ve buz yapma ünitelerinin bakım ve kontrolü yapıldı.

Kavaklı Buz Pisti, Boş zamanlarını buz pateni pistinde değerlendiren özellikle çocuklar ve gençler, tesisin keyfini doyasıya çıkarıyor. Gölcük Belediyesi Kavaklı Buz Pisti yetkilileri tesiste eksi 30 dereceye kadar buz üretebilen soğutma sistemi kullanıldığını, 300 metrekare buz pistinde 50 kişinin aynı anda kayabilme imkanı bulabildiği söyledi.

BUZDAN GELEN BAŞARI
Bir çok sporcuda buzda antreman yapma imkanı buluyor. İlçemizden bir çok sporcu farklı illerde kazandığı başarılarla İlçemizin gururu olmaya devam ediyor.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.