LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK'DE ÇARŞI TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

10.10.2019 - 09:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'DE ÇARŞI TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

Gölcük’ün önemli ulaşım projesinde sona gelindi. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki yolun çift şerit olmasına yönelik çalışmalar bugün itibariyle başladı.

Gölcük’ün merkezini Kavaklı’ya bağlayan ve aynı zamanda D-130 Karayolu’na alternatif yol olması münasebetiyle büyük önem taşıyan yol çalışması sonunda, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nın bir bütün hale gelmesi sağlanacak. Yolun çift şerit olması sonrasında da trafik akışı büyük ölçüde rahatlayacak. Ekipler yolu asfaltlamak için kazıma ve hafriyat çalışmalarına bugün itibariyle başlarken, projenin hızlı bir şekilde sürmesi ve Kasım ayının içinde tamamlanması bekleniyor.   “KASIM AYI İÇİNDE TAMAMLANACAK” Bölgede incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada; “İlçemiz için büyük önem arz eden Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki yolun çift şerit olması çalışması, bugün itibariyle başladı. D-130 Karayoluna alternatif yol olması nedeniyle, ilçemizin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacağını düşündüğümüz projenin hızlı bir şekilde devam ederek, Kasım ayı içinde bitirilmesi hedefleniyor. Ben bu projenin hayata geçmesini sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a, AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Gölcük’ün önemli ulaşım projesinde sona gelindi. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki yolun çift şerit olmasına yönelik çalışmalar bugün itibariyle başladı.

Gölcük’ün merkezini Kavaklı’ya bağlayan ve aynı zamanda D-130 Karayolu’na alternatif yol olması münasebetiyle büyük önem taşıyan yol çalışması sonunda, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nın bir bütün hale gelmesi sağlanacak. Yolun çift şerit olması sonrasında da trafik akışı büyük ölçüde rahatlayacak. Ekipler yolu asfaltlamak için kazıma ve hafriyat çalışmalarına bugün itibariyle başlarken, projenin hızlı bir şekilde sürmesi ve Kasım ayının içinde tamamlanması bekleniyor.

 

“KASIM AYI İÇİNDE TAMAMLANACAK”

Bölgede incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada; “İlçemiz için büyük önem arz eden Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki yolun çift şerit olması çalışması, bugün itibariyle başladı. D-130 Karayoluna alternatif yol olması nedeniyle, ilçemizin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacağını düşündüğümüz projenin hızlı bir şekilde devam ederek, Kasım ayı içinde bitirilmesi hedefleniyor. Ben bu projenin hayata geçmesini sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a, AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.