GÖLCÜK'DE CUMHURİYET KONSERİ

Gündem 01.11.2018 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'DE CUMHURİYET KONSERİ

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Değirmendere Musiki Derneği’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması Türk Halk Müziği (THM) Konseri, Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Değirmendere Musiki Derneği işbirliği ile düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması Türk Halk Müziği (THM) Konseri, çok sayıda davetlinin katılımı ile önceki akşam  Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk, Kültür Dernekleri Platformu’na bağlı derneklerin başkan ve yöneticileri, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve davetliler katıldı. KULAKLARIN PASI SİLİNDİ Değirmendere Musiki Derneği Şefi Emrullah Erçelik yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu, konserde 8’i solo, 10’u koro olmak üzere toplam 18 türkü seslendirdi. Seslendirilen türküler kulakların pasını silerken davetliler de zaman zaman türkülere hep bir ağızdan eşlik ederek unutulmaz bir akşam geçirdi. Ayrıca, koro üyelerinden Fevzi Cavrar, düzenlenen etkinlikte ‘Cumhuriyet’ adlı şiiri okudu.  Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, konserde yapmış olduğu konuşmasında, “Hepinizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Böyle bir geceyi gerçekleştirdikleri için Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’na ve Değirmendere Musiki Derneği’ne teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Cumhuriyet, Türk milletinin karakterine uygun en iyi yönetim şeklidir. Biz Cumhuriyeti, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda daha ileri götürmek durumundayız. Bu bizim sorumluluğumuz” ifadelerine yer verdi. Etkinliğin sonunda Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Değirmendere Musiki Derneği Şefi Emrullah Erçelik’e çiçek vererek tebrik etti.
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Değirmendere Musiki Derneği’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması Türk Halk Müziği (THM) Konseri, Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Değirmendere Musiki Derneği işbirliği ile düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması Türk Halk Müziği (THM) Konseri, çok sayıda davetlinin katılımı ile önceki akşam  Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk, Kültür Dernekleri Platformu’na bağlı derneklerin başkan ve yöneticileri, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve davetliler katıldı.

KULAKLARIN PASI SİLİNDİ
Değirmendere Musiki Derneği Şefi Emrullah Erçelik yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu, konserde 8’i solo, 10’u koro olmak üzere toplam 18 türkü seslendirdi. Seslendirilen türküler kulakların pasını silerken davetliler de zaman zaman türkülere hep bir ağızdan eşlik ederek unutulmaz bir akşam geçirdi. Ayrıca, koro üyelerinden Fevzi Cavrar, düzenlenen etkinlikte ‘Cumhuriyet’ adlı şiiri okudu. 

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, konserde yapmış olduğu konuşmasında, “Hepinizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Böyle bir geceyi gerçekleştirdikleri için Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’na ve Değirmendere Musiki Derneği’ne teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Cumhuriyet, Türk milletinin karakterine uygun en iyi yönetim şeklidir. Biz Cumhuriyeti, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda daha ileri götürmek durumundayız. Bu bizim sorumluluğumuz” ifadelerine yer verdi. Etkinliğin sonunda Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Değirmendere Musiki Derneği Şefi Emrullah Erçelik’e çiçek vererek tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.