LASTİK İŞ

GÖLCÜK'DE DENETİMLER DEVAM ETTİ

Gündem 17.09.2020 - 18:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK'DE DENETİMLER DEVAM ETTİ

Koronavirüse karşı ülkemiz genelinde yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, ilçemizde vatandaşların toplu halde bulunabilecekleri yerlerde dün bir dizi denetimlerde bulundu

Geçtiğimiz yılın son günlerinde Çin’de ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde önce ülke genelinde, ardından dünyaya yayılan korona virüsü, ülkemizde de 11 Mart tarihinden bu yana görülmekte. Virüs mikrobunun yayılmasını önlemek amacıyla ülkemiz genelinde birçok denetim yapılmaya devam edilirken ilçemizde de bu denetimler hız kesmiyor. Yapılan denetimlere Kaymakam Cengiz Karabulut, Beeldiye Başkan Yardımcıları, emniyet, jandarma ve zabıta ekipleri, market, taksi ve minibüs durakları, minibüs ve otobüsler, market ve pazar gibi birçok noktayı denetledi. Yapılan denetimlerde koronavirüse karşı alınması gereken önlemler aktarıldı.  ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ Gerçekleştirilen denetimler, gün içerisinde ilçemizde devam etti. Esnaflara, taksi, minibüs ve otobüs şoförlerine, pazarcılara, park ve bahçe gibi noktalarda dinlenen vatandaşlarımıza emniyet, jandarma ve zabıta ekipleri tarafından maske ve dezenfektan kullanımı, sosyal mesafe ile temizlik kurallarına riayet edilmesinde önem olduğu ifade edildi. Maskelerin doğru bir şekilde takılması ve çıkarılmaması konusunda halka bilgiler veren ekipler, virüsün yayılma hızının önlenmesi için gereken tüm kurallara uyulması ve buna dikkat edilmesi, maskesini düzgün takmayanlara uyarılarda bulunulması gerektiği dile getirildi.
Koronavirüse karşı ülkemiz genelinde yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, ilçemizde vatandaşların toplu halde bulunabilecekleri yerlerde dün bir dizi denetimlerde bulundu

Geçtiğimiz yılın son günlerinde Çin’de ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde önce ülke genelinde, ardından dünyaya yayılan korona virüsü, ülkemizde de 11 Mart tarihinden bu yana görülmekte. Virüs mikrobunun yayılmasını önlemek amacıyla ülkemiz genelinde birçok denetim yapılmaya devam edilirken ilçemizde de bu denetimler hız kesmiyor. Yapılan denetimlere Kaymakam Cengiz Karabulut, Beeldiye Başkan Yardımcıları, emniyet, jandarma ve zabıta ekipleri, market, taksi ve minibüs durakları, minibüs ve otobüsler, market ve pazar gibi birçok noktayı denetledi. Yapılan denetimlerde koronavirüse karşı alınması gereken önlemler aktarıldı.

 ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ

Gerçekleştirilen denetimler, gün içerisinde ilçemizde devam etti. Esnaflara, taksi, minibüs ve otobüs şoförlerine, pazarcılara, park ve bahçe gibi noktalarda dinlenen vatandaşlarımıza emniyet, jandarma ve zabıta ekipleri tarafından maske ve dezenfektan kullanımı, sosyal mesafe ile temizlik kurallarına riayet edilmesinde önem olduğu ifade edildi. Maskelerin doğru bir şekilde takılması ve çıkarılmaması konusunda halka bilgiler veren ekipler, virüsün yayılma hızının önlenmesi için gereken tüm kurallara uyulması ve buna dikkat edilmesi, maskesini düzgün takmayanlara uyarılarda bulunulması gerektiği dile getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.