GÖLCÜK'DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gölcük 15.03.2020 - 15:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gölcük Belediyesi ekipleri, corona virüsüne karşı ortak kullanım alanlarının dezenfektan işlemini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, "Koronavirüse karşı aldığımız tedbirler kapsamında; ilçemizdeki çocuk oyun parkları, önce sabunlu suyla yıkanıp ardından da dezenfekte edilmiştir. Bugüne kadar yaptığımız dezenfekte çalışmaları sonucu, 25.000 m2 ortak yaşam alanı, ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi. Çalışmalarımıza, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordine halinde olarak, Sağlık Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda hız kesmeden devam edeceğiz."dedi
Gölcük Belediyesi ekipleri, corona virüsüne karşı ortak kullanım alanlarının dezenfektan işlemini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, "Koronavirüse karşı aldığımız tedbirler kapsamında; ilçemizdeki çocuk oyun parkları, önce sabunlu suyla yıkanıp ardından da dezenfekte edilmiştir.

Bugüne kadar yaptığımız dezenfekte çalışmaları sonucu, 25.000 m2 ortak yaşam alanı, ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi. Çalışmalarımıza, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordine halinde olarak, Sağlık Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda hız kesmeden devam edeceğiz."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.