GÖLCÜK'DE FETÖ OPERASYONU

Gündem 27.04.2017 - 10:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'DE FETÖ OPERASYONU

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda İlçe Emniyet Müdürülüğünde görevli polis memurları gözaltına alındı.

 Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda aralarında örgütte 'mahrem abi' olarak bilinen kişilerin de olduğu 17 kişi gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında operasyon düzenledi. Sabah erken saatlerde düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında örgütte 'mahrem abi' olarak bilinen kişiler  ve Emniyette görevli polis memurlarıo olduğu belirtildi.  Emniyet Müdürlüğü soruşturma kapsamında operasyonlara devam ediyor. Kocaeli’de ise bu kapsamda 87 polis hakkında açığa alma kararı çıkarıldı. 87 polis hakkındaki soruşturanın sürdüğü öğrenildi. Açığa alınanlar arasında  Trafik Tescil Şube Müdürü Şaban Beşer ve Dilovası’nda yaşayan Hamza Poturoğlu isimli polislerin de olduğu öğrenildi. EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN DUYURUSU 667 sayılı “Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin” 2’nci maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle 9103 Emniyet Teşkilatı mensubu görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  EMNİYET GENE MÜDÜRLÜĞÜ
Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda İlçe Emniyet Müdürülüğünde görevli polis memurları gözaltına alındı.

 Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda aralarında örgütte 'mahrem abi' olarak bilinen kişilerin de olduğu 17 kişi gözaltına alındı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında operasyon düzenledi. Sabah erken saatlerde düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında örgütte 'mahrem abi' olarak bilinen kişiler  ve Emniyette görevli polis memurlarıo olduğu belirtildi.  Emniyet Müdürlüğü soruşturma kapsamında operasyonlara devam ediyor.

Kocaeli’de ise bu kapsamda 87 polis hakkında açığa alma kararı çıkarıldı. 87 polis hakkındaki soruşturanın sürdüğü öğrenildi. Açığa alınanlar arasında  Trafik Tescil Şube Müdürü Şaban Beşer ve Dilovası’nda yaşayan Hamza Poturoğlu isimli polislerin de olduğu öğrenildi.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN DUYURUSU

667 sayılı “Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin” 2’nci maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle 9103 Emniyet Teşkilatı mensubu görevden uzaklaştırılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

EMNİYET GENE MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.