LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK'DE İKİ DÜKKANI YAKTI

Gündem 27.08.2020 - 10:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK'DE İKİ DÜKKANI YAKTI

Merkez Mahallesi Preveze Caddesi üzerinde bulunan iki işyeri dün gece yakıldı.

Merkez mahallesi preveze caddesi üzerinde Sezgin Özmen'e ait işyeri ve  Kurt Kardeşlerin tornacı dükkanı dün akşam kundaklandı.  Dükkanının yakıldığını sosyal medya üzerinden duyuran Özmen "Benim için var olma sebebim ilk göz ağrım olan dükkanımız dün gece dışardan yakılmış: Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı tespit bu şekilde rabbim daha büyük belalardan korusun"dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken 1 kişiyi göz altına aldı.
Merkez Mahallesi Preveze Caddesi üzerinde bulunan iki işyeri dün gece yakıldı.

Merkez mahallesi preveze caddesi üzerinde Sezgin Özmen'e ait işyeri ve  Kurt Kardeşlerin tornacı dükkanı dün akşam kundaklandı.

 Dükkanının yakıldığını sosyal medya üzerinden duyuran Özmen "Benim için var olma sebebim ilk göz ağrım olan dükkanımız dün gece dışardan yakılmış: Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı tespit bu şekilde rabbim daha büyük belalardan korusun"dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken 1 kişiyi göz altına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.