‘’GÖLCÜK’DE İŞERİ TAMAM’’

Asayiş 21.03.2019 - 17:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

‘’GÖLCÜK’DE İŞERİ TAMAM’’

31 Mart Yerel seçimleri Millet İttifakı Gölcük Kontejan Meclis Üyesi adayı Çetin Kocatürk 31 Mart Yerel seçimlerini değerlendirdi.

31 Mart Yerel seçimleri Millet İttifakı Gölcük Kontejan Meclis Üyesi adayı Çetin Kocatürk  31 Mart Yerel seçimlerini değerlendirdi.  SEÇİMDEN SONRA YİNE BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ Kocatürk “İyi parti olarak seçim çalışmalarına ekibimizle birlikte partimizin ilk kurulduğu günkü heyecanla devam ediyoruz. Gölcük’te seçim çalışmalarımızı yaparken kimseyi kırmadan üzmeden herkesi kucaklayan bir anlayışla hareket ediyoruz. Seçimler bittikten sonra yine birlikte bu şehirde yaşayacağız bu anlayışı seçim yarışı içindeki diğer adaylardan da bekliyoruz. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin bugüne kadar yaşanan seçimlerden bir farkı olmadığını herkesin bilmesi gerekir. Yerel seçim sonuçlarını ülkede bir beka sorununa dayayarak sürdürenler bilsinler ki ülkemiz bu noktaya on altı yıldır ülkeyi yönetenler nedeniyle gelmiştir. Herkes çok iyi bilir ki ülkemizde yaşanacak bir sıkıntıda bu ülkenin her ferdi seve, seve canını vermeye hazırdır” dedi. GÖLCÜK ARTIK YETER DİYOR Kocatürk “Ama bir ilçede belediye başkanlığını kaybetmek veya kazanmak bir beka meselesi olamaz. Gölcükte belediye başkanlığını kim kazanırsa kazansın hiç fark etmez. Gölcük artık yeter diyor ve değişim istiyor. Millet İttifakı adayı olan İsmet İşeri bu şehrin çocuğu olarak Gölcüğe hizmet etmek için yola çıktığında bizde iyi parti olarak kendisine inandık ve güvendik. Saha çalışmalarımızda da bu güvenin ve inancın tüm Gölcük’te mevcut olduğunu gördük. İsmet İşeri ile Gölcük’te değişim isteyen halkımız Büyükşehirde de Dr.Serdar Kaman ile değişime hazırlanıyor. Gölcükte İşeri tamam. Kocaeli’de Serdar Kaman, Tamam” dedi.
31 Mart Yerel seçimleri Millet İttifakı Gölcük Kontejan Meclis Üyesi adayı Çetin Kocatürk 31 Mart Yerel seçimlerini değerlendirdi.

31 Mart Yerel seçimleri Millet İttifakı Gölcük Kontejan Meclis Üyesi adayı Çetin Kocatürk  31 Mart Yerel seçimlerini değerlendirdi. 

SEÇİMDEN SONRA YİNE BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ
Kocatürk “İyi parti olarak seçim çalışmalarına ekibimizle birlikte partimizin ilk kurulduğu günkü heyecanla devam ediyoruz. Gölcük’te seçim çalışmalarımızı yaparken kimseyi kırmadan üzmeden herkesi kucaklayan bir anlayışla hareket ediyoruz. Seçimler bittikten sonra yine birlikte bu şehirde yaşayacağız bu anlayışı seçim yarışı içindeki diğer adaylardan da bekliyoruz. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin bugüne kadar yaşanan seçimlerden bir farkı olmadığını herkesin bilmesi gerekir. Yerel seçim sonuçlarını ülkede bir beka sorununa dayayarak sürdürenler bilsinler ki ülkemiz bu noktaya on altı yıldır ülkeyi yönetenler nedeniyle gelmiştir. Herkes çok iyi bilir ki ülkemizde yaşanacak bir sıkıntıda bu ülkenin her ferdi seve, seve canını vermeye hazırdır” dedi.

GÖLCÜK ARTIK YETER DİYOR
Kocatürk “Ama bir ilçede belediye başkanlığını kaybetmek veya kazanmak bir beka meselesi olamaz. Gölcükte belediye başkanlığını kim kazanırsa kazansın hiç fark etmez. Gölcük artık yeter diyor ve değişim istiyor. Millet İttifakı adayı olan İsmet İşeri bu şehrin çocuğu olarak Gölcüğe hizmet etmek için yola çıktığında bizde iyi parti olarak kendisine inandık ve güvendik. Saha çalışmalarımızda da bu güvenin ve inancın tüm Gölcük’te mevcut olduğunu gördük. İsmet İşeri ile Gölcük’te değişim isteyen halkımız Büyükşehirde de Dr.Serdar Kaman ile değişime hazırlanıyor. Gölcükte İşeri tamam. Kocaeli’de Serdar Kaman, Tamam” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.