LASTİK İŞ

GÖLCÜK'DE KAÇAK SİGARA YAKALANDI

03.12.2017 - 11:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'DE KAÇAK SİGARA YAKALANDI

Kocaeli'de 224 polisin katılımıyla yol uygulaması yapıldı, umuma açık yerler denetlendi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ülke genelinde "Güvenli Eğitim-2 Uygulaması"nın kente bağlı Başiskele, Gebze, Gölcük, İzmit, Kandıra, Karamürsel, Kartepe ve Körfez ilçelerinde icra edildiği bildirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra, asayiş, çevik kuvvet, narkotik, TEM ve trafik ekiplerinin de katıldığı uygulamalar yapıldı. Umuma açık yerlerin denetlendiği uygulamada, araçlar durdurularak yolculara kimlik kontrolü yapılarak, şüphelilerin üzerleri arandı. Gölcük'te bir araçta yapılan aramada 480 adet kaçak sigara ele geçirilirken, bir kişi gözaltına alındı. Kayıp olarak aranan bir şahsın bulunduğu uygulamada, bin 129 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Uygulamada, 390 araç arandı, 44 araç sürücüsüne 10 bin 755 lira ceza kesildi, 8 araç trafikten men edildi.
Kocaeli'de 224 polisin katılımıyla yol uygulaması yapıldı, umuma açık yerler denetlendi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ülke genelinde "Güvenli Eğitim-2 Uygulaması"nın kente bağlı Başiskele, Gebze, Gölcük, İzmit, Kandıra, Karamürsel, Kartepe ve Körfez ilçelerinde icra edildiği bildirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra, asayiş, çevik kuvvet, narkotik, TEM ve trafik ekiplerinin de katıldığı uygulamalar yapıldı.

Umuma açık yerlerin denetlendiği uygulamada, araçlar durdurularak yolculara kimlik kontrolü yapılarak, şüphelilerin üzerleri arandı.

Gölcük'te bir araçta yapılan aramada 480 adet kaçak sigara ele geçirilirken, bir kişi gözaltına alındı.

Kayıp olarak aranan bir şahsın bulunduğu uygulamada, bin 129 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı.


Uygulamada, 390 araç arandı, 44 araç sürücüsüne 10 bin 755 lira ceza kesildi, 8 araç trafikten men edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.