GÖLCÜK’DE MEZARLIKLAR DOLDU

Gündem 07.12.2017 - 12:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’DE MEZARLIKLAR DOLDU

Belediye Başkanı mehmet Ellibeş aylık muhtarlar toplantısını Sanat Galerisinde yaptı. Başkan Ellibeş mevcut mezar yerlerinin dolduğunu ilçemizde yeni mezar yerlerinin satın alınacağını belirtti.

Aralık Ayı Muhtarlar toplantısı D,Sanat galerisinde Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığında yapıldı. Toplantıya Başkan Yardımcısı Levent Değirmeci, Muhtarlar Derneği başkanı Bilge Sara ve Muhtarlar katıldı. Muhtarlar mahallelerindeki sorunları iletti.  SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZÜYORUZ Başkan Ellibeş “mahallelerde ki sorunları sizlerle birlikte çözüyoruz. Sizlere mahalleli sorunu iletiyor. Sizlerde bizlerle paylaşıyorsunuz. Bizler ve çalışma arkadaşlarımızda sorunları en aza iletmek için çalışıyoruz”dedi. MEZAR ALANLARI DOLDU İlçemizde mevcut mezarlıkların dolma noktasına geldiğini belirten Başkan Ellibeş “Mezarlıklar müdürlüğü ekiplerimiz işlerini en iyi yapma noktasında çalışıyor. En zor birimlerden birisi mezarlıklar müdürlüğü. En acılı olduğunuz günde sizlerle birlikte acınızı paylaşıyorlar. İlçemizde bulunan mevcut mezar yerlerinde neredeyse boş alan kalmadı. yeni mezarlık alanları için çalışmalar devam ediyor. Bundan sonraki mezarlık alanları yukarılara doğru alınacak”dedi.   SEÇİLME GÜNÜNÜ KUTLADI Başkan Ellibeş “Bayan muhtarlarımızın 5 Aralık seçme ve seçilme günleri kutlu olsun. 5 Aralık’la ilgili yapılan programda seçilmiş bayan muhtarlarımızın çoğunu göremedik. Bu özel gününüzde sizleri de programda görmek isterdik”dedi.
Belediye Başkanı mehmet Ellibeş aylık muhtarlar toplantısını Sanat Galerisinde yaptı. Başkan Ellibeş mevcut mezar yerlerinin dolduğunu ilçemizde yeni mezar yerlerinin satın alınacağını belirtti.

Aralık Ayı Muhtarlar toplantısı D,Sanat galerisinde Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığında yapıldı. Toplantıya Başkan Yardımcısı Levent Değirmeci, Muhtarlar Derneği başkanı Bilge Sara ve Muhtarlar katıldı. Muhtarlar mahallelerindeki sorunları iletti. 
SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZÜYORUZ
Başkan Ellibeş “mahallelerde ki sorunları sizlerle birlikte çözüyoruz. Sizlere mahalleli sorunu iletiyor. Sizlerde bizlerle paylaşıyorsunuz. Bizler ve çalışma arkadaşlarımızda sorunları en aza iletmek için çalışıyoruz”dedi.
MEZAR ALANLARI DOLDU
İlçemizde mevcut mezarlıkların dolma noktasına geldiğini belirten Başkan Ellibeş “Mezarlıklar müdürlüğü ekiplerimiz işlerini en iyi yapma noktasında çalışıyor. En zor birimlerden birisi mezarlıklar müdürlüğü. En acılı olduğunuz günde sizlerle birlikte acınızı paylaşıyorlar. İlçemizde bulunan mevcut mezar yerlerinde neredeyse boş alan kalmadı. yeni mezarlık alanları için çalışmalar devam ediyor. Bundan sonraki mezarlık alanları yukarılara doğru alınacak”dedi.  
SEÇİLME GÜNÜNÜ KUTLADI
Başkan Ellibeş “Bayan muhtarlarımızın 5 Aralık seçme ve seçilme günleri kutlu olsun. 5 Aralık’la ilgili yapılan programda seçilmiş bayan muhtarlarımızın çoğunu göremedik. Bu özel gününüzde sizleri de programda görmek isterdik”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.