LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK'DE ÖĞRENCİ OLMAK ÖNEMLİ

Eğitim 12.12.2017 - 18:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'DE ÖĞRENCİ OLMAK ÖNEMLİ

“Gölcükte Öğrenci Olmak” projesi kapsamında Gölcük Belediyesi tarafından koordine edilen Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Kocaeli Üniversitesine gezi düzenlendi.

Gölcük Fen Lisesi Öğrencileri Üniversite gezisine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ve Okul Müdürü Recep Cerrah yolcu etti. Öğrencileri yolcu etmeden önce bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Önemli olan gelecek ile ilgi kurduğunuz hayallerin gerçekleşebilme oranı. Biz yerel yönetim olarak sizin bu hayallerinize ışık tutma adına gayret gösteriyoruz. Okuduğunuz okul olarak hem mühendislik hem tıp anlamında tercih yapabilirsiniz. Orada gezip bu bölümleri inceler ve bilgi sahibi olursunuz. Gayretli çalışmalarınızla bizim umudumuzu boşa çıkarmayacağınıza gönülden inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.
“Gölcükte Öğrenci Olmak” projesi kapsamında Gölcük Belediyesi tarafından koordine edilen Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Kocaeli Üniversitesine gezi düzenlendi.

Gölcük Fen Lisesi Öğrencileri Üniversite gezisine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ve Okul Müdürü Recep Cerrah yolcu etti.
Öğrencileri yolcu etmeden önce bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Önemli olan gelecek ile ilgi kurduğunuz hayallerin gerçekleşebilme oranı. Biz yerel yönetim olarak sizin bu hayallerinize ışık tutma adına gayret gösteriyoruz. Okuduğunuz okul olarak hem mühendislik hem tıp anlamında tercih yapabilirsiniz. Orada gezip bu bölümleri inceler ve bilgi sahibi olursunuz. Gayretli çalışmalarınızla bizim umudumuzu boşa çıkarmayacağınıza gönülden inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.