GÖLCÜK DE SAHTE SEÇMEN VAR MI ?

Gölcük 15.01.2019 - 09:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK DE SAHTE SEÇMEN VAR MI ?

Hemen her gün, Türkiye'Nin bvaşka bir köşesinden uüzlerce sahte seçmen haberleri gelirken, Gölcük de de sahte seçmen olup olmadığı bilinmiyor..

Kimisi boş binalarda, kimisi futbol sahasında yaşıyor gösterilerek oy kullanıldığı iddialarını içeren haberler gündemden düşmüyor.  Öte yandan, 100 binden fazla seçmeni olan GölcüK'de sahte seçmen bulunup bulunmadığı şu ana kadar anlaşılamadı. Gölcük de bu yönde bir çalışma yapılıp yapılmadığını merak eden vatandaşlar, " Gölcük de de sahte seçmen var mı ? Muhalefet yöneticileri bu yönde bir araştırma yapıyor mu ?" diye sordular. 
Hemen her gün, Türkiye'Nin bvaşka bir köşesinden uüzlerce sahte seçmen haberleri gelirken, Gölcük de de sahte seçmen olup olmadığı bilinmiyor..

Kimisi boş binalarda, kimisi futbol sahasında yaşıyor gösterilerek oy kullanıldığı iddialarını içeren haberler gündemden düşmüyor. 

Öte yandan, 100 binden fazla seçmeni olan GölcüK'de sahte seçmen bulunup bulunmadığı şu ana kadar anlaşılamadı. Gölcük de bu yönde bir çalışma yapılıp yapılmadığını merak eden vatandaşlar, " Gölcük de de sahte seçmen var mı ? Muhalefet yöneticileri bu yönde bir araştırma yapıyor mu ?" diye sordular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.