GÖLCÜK'DE TEK ADAY SEYMEN

Asayiş 06.03.2020 - 13:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'DE TEK ADAY SEYMEN

AK Parti'de yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucu mevcut başkan Çetin Seymen yeniden aday oldu.

Tekrar aday olan  AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez'e AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, başarı diledi.    İLÇE KONGRELERİ VE TARİHLERİ KANDIRA-14 Mart Cumartesi: Turan Güneş Kültür Merkezi GÖLCÜK-15 Mart Pazar: Gölcük Kongre Sarayı NOT: Her iki kongre de saat 11.00’de başlayacak. aAK Parti İlçe Başkanı Çetin Seyen yaptığı açıklamada "Bugün Genel  Merkezimiz  ve İl Başkanlığımızın Takdiri İle Ak Partimizin 7.Olağan Kongresinde  Gölcük İlçe Başkanlığına Aday Gösterildim. Bu Teccühlerinden ötürü başta Genel Başkanımız  Recep Tayyip ERDOĞAN ve Genel Merkezimiz olmak üzere İl Başkanımız Mehmet ELLİBEŞ ve Yönetimine teşekkür ederim . En önemlisi birlikte görev yaptığım tüm yönetimlerdeki arkadaşlarım ve bu süreçte bizleri destekleyen ve hiç yalnız bırakmayan Gölcüklü  gönüldaşlarımıza  özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bizler bu kutlu yola çıkarken Kadirşinas halkımıza hizmet etmek ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın omuzlarından bir nebze olsa bile yük alabilmeyi şiar edindik . Bugünden itibaren de aynı amaç ve heyecan ile devam edeceğiz.  Yarın seçim olacakmış gibi  çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.  Tüm Gölcük halkını kucaklamaya birlik ve beraberlik içinde çalışmaya halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Gölcük’ü kuşatacak yeni bir yönetim  yapmak içinde çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Geçen hafta başlayan İlçe Yönetimi başvuruları büyük bir teveccüh ile devam etmekte . Gelecek dönemde birlikte çalışacağımız arkadaşlarımızı azami itina ile belirlemek için özen gösteriyoruz. Bu vesile ile tüm Gölcük’lü  hemşilerimizi  15 Mart Pazar günü   Saat 11.00 de  Kavaklı  Kongre  Salonunda yapılacak olan 7.Olağan Kongremize davet ediyorum"dedi.
AK Parti'de yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucu mevcut başkan Çetin Seymen yeniden aday oldu.

Tekrar aday olan  AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez'e AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, başarı diledi. 

 

İLÇE KONGRELERİ VE TARİHLERİ

KANDIRA-14 Mart Cumartesi: Turan Güneş Kültür Merkezi

GÖLCÜK-15 Mart Pazar: Gölcük Kongre Sarayı

NOT: Her iki kongre de saat 11.00’de başlayacak.

aAK Parti İlçe Başkanı Çetin Seyen yaptığı açıklamada "Bugün Genel  Merkezimiz  ve İl Başkanlığımızın Takdiri İle Ak Partimizin 7.Olağan Kongresinde  Gölcük İlçe Başkanlığına Aday Gösterildim. Bu Teccühlerinden ötürü başta Genel Başkanımız  Recep Tayyip ERDOĞAN ve Genel Merkezimiz olmak üzere İl Başkanımız Mehmet ELLİBEŞ ve Yönetimine teşekkür ederim .
En önemlisi birlikte görev yaptığım tüm yönetimlerdeki arkadaşlarım ve bu süreçte bizleri destekleyen ve hiç yalnız bırakmayan Gölcüklü  gönüldaşlarımıza  özellikle teşekkür etmek istiyorum.
Bizler bu kutlu yola çıkarken Kadirşinas halkımıza hizmet etmek ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın omuzlarından bir nebze olsa bile yük alabilmeyi şiar edindik .
Bugünden itibaren de aynı amaç ve heyecan ile devam edeceğiz. 
Yarın seçim olacakmış gibi  çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.
 Tüm Gölcük halkını kucaklamaya birlik ve beraberlik içinde çalışmaya halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.
Gölcük’ü kuşatacak yeni bir yönetim  yapmak içinde çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz.
Geçen hafta başlayan İlçe Yönetimi başvuruları büyük bir teveccüh ile devam etmekte .
Gelecek dönemde birlikte çalışacağımız arkadaşlarımızı azami itina ile belirlemek için özen gösteriyoruz.
Bu vesile ile tüm Gölcük’lü  hemşilerimizi  15 Mart Pazar günü   Saat 11.00 de  Kavaklı  Kongre  Salonunda yapılacak olan 7.Olağan Kongremize davet ediyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.