LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK’DE ÜÇ SORUN VAR GÖRÜNÜYOR

Gölcük 05.09.2018 - 18:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’DE ÜÇ SORUN VAR GÖRÜNÜYOR

Gölcük Mahalle ve Köy Muhtarları Toplantısı dün sabah Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in katılımıyla Sanat Galerisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi

Gölcük Mahalle ve Köy Muhtarları Toplantısı sabah Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in katılımıyla Sanat Galerisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Her ay olduğu gibi bu ayda Gölcük Muhtarlarla aylık toplantı Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi toplantı salonunda gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İSU Gölcük Şube Müdürü Mehmet Yaman, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Gölcük Mahalle Muhtarları katılım sağladılar.  DEĞİRMENDERE’YE KAPALI PAZAR YAPILIYOR Toplantıda açıklama yapan Başkan Ellibeş; “ülkemizin şu anda dış güçlerin ekonomik anlamda saldırısı altında olduğunu ifade ederek, yaşanan ekonomik krize rağmen yatırımların hız kesmeden devam edildiğini belirtti.  Son yatırımda 11 Eylül'de Değirmendere'ye yapılacak olan Kapalı Pazar Alanı ihalesinin yapılacak”dedi. GÖLCÜK’DE ÜÇ SORUN VAR Başkan Ellibeş “Gölcük'te her zaman 3 sorun ön plana çıkıyor. Sokak köpekleri, çöp ve trafik olarak öne çıkıyor. Çöpleri ayrı bir yere koyuyorum. Bu konuda mücadelemiz sürüyor. Ama üzüldüğüm bir konu var. Sanki biz hiç çalışmıyormuşuz. Temizlik ekiplerimiz gece gündüz yoğun emek vererek çalışıyoruz. Bu konuda hem biz hem de vatandaşlarımız gerekli sorumlulukları üzerine almalı. Sorun söyleme konusunda algı oluşturmak isteyenler var. Sokak köpekleri konusunda şunu söyleyeyim bizler asla sokak köpeklerini öldüremeyiz. Onlara canı Allah veriyor, Allah alır. Yasanın sokak hayvanları konusunda düzenlenmesini istiyoruz” dedi.  Başkan Ellibeş “Şirinköy'e ATM konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Şirinköy'de bir ATM talebi var. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Umarım Şirinköylülerin isteğini yerine getiririz” şeklinde ifade etti.  Muhtarlar mahallelerle ilgili taleplerini açıkladılar. Başkan Ellibeş, bu taleplerinin yerine getirilmesi için çalışmalarımız devam edecek. Fahri Haner
Gölcük Mahalle ve Köy Muhtarları Toplantısı dün sabah Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in katılımıyla Sanat Galerisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi

Gölcük Mahalle ve Köy Muhtarları Toplantısı sabah Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in katılımıyla Sanat Galerisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Her ay olduğu gibi bu ayda Gölcük Muhtarlarla aylık toplantı Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi toplantı salonunda gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İSU Gölcük Şube Müdürü Mehmet Yaman, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Gölcük Mahalle Muhtarları katılım sağladılar. 

DEĞİRMENDERE’YE KAPALI PAZAR YAPILIYOR
Toplantıda açıklama yapan Başkan Ellibeş; “ülkemizin şu anda dış güçlerin ekonomik anlamda saldırısı altında olduğunu ifade ederek, yaşanan ekonomik krize rağmen yatırımların hız kesmeden devam edildiğini belirtti.  Son yatırımda 11 Eylül'de Değirmendere'ye yapılacak olan Kapalı Pazar Alanı ihalesinin yapılacak”dedi.


GÖLCÜK’DE ÜÇ SORUN VAR
Başkan Ellibeş “Gölcük'te her zaman 3 sorun ön plana çıkıyor. Sokak köpekleri, çöp ve trafik olarak öne çıkıyor. Çöpleri ayrı bir yere koyuyorum. Bu konuda mücadelemiz sürüyor. Ama üzüldüğüm bir konu var. Sanki biz hiç çalışmıyormuşuz. Temizlik ekiplerimiz gece gündüz yoğun emek vererek çalışıyoruz. Bu konuda hem biz hem de vatandaşlarımız gerekli sorumlulukları üzerine almalı. Sorun söyleme konusunda algı oluşturmak isteyenler var. Sokak köpekleri konusunda şunu söyleyeyim bizler asla sokak köpeklerini öldüremeyiz. Onlara canı Allah veriyor, Allah alır. Yasanın sokak hayvanları konusunda düzenlenmesini istiyoruz” dedi. 
Başkan Ellibeş “Şirinköy'e ATM konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Şirinköy'de bir ATM talebi var. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Umarım Şirinköylülerin isteğini yerine getiririz” şeklinde ifade etti. 
Muhtarlar mahallelerle ilgili taleplerini açıkladılar. Başkan Ellibeş, bu taleplerinin yerine getirilmesi için çalışmalarımız devam edecek.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.