LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK'DE UYUŞTURUCUDAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Gündem 11.02.2020 - 09:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'DE UYUŞTURUCUDAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Gölcük, jandarmanın evde yaptığı aramada 50 gram bonzai, 50 gram kenevir tohumu, hassas terazi ile kurusıkı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 kişiden 2'si, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 1'i adli kontrolle serbest kaldı.  Kocaeli Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir eve baskın düzenledi. Operasyonda, evde narkotik köpeklerle arama yapıldı. Arama sonucu 50 gram bonzai, 50 gram kenevir tohumu, kurusıkı ve hassas terazi ele geçirildi. F. G. (24), M. S. (19) ve D. E. (21) gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen F. G. ve M. S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, D.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. DHA
Gölcük, jandarmanın evde yaptığı aramada 50 gram bonzai, 50 gram kenevir tohumu, hassas terazi ile kurusıkı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 kişiden 2'si, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 1'i adli kontrolle serbest kaldı. 

Kocaeli Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir eve baskın düzenledi. Operasyonda, evde narkotik köpeklerle arama yapıldı. Arama sonucu 50 gram bonzai, 50 gram kenevir tohumu, kurusıkı ve hassas terazi ele geçirildi. F. G. (24), M. S. (19) ve D. E. (21) gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen F. G. ve M. S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, D.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.