LASTİK İŞ

GÖLCÜK'DEN SİVEREK'E KİTAP DESTEĞİ

Eğitim 21.05.2019 - 17:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'DEN SİVEREK'E KİTAP DESTEĞİ

Gölcük Edebiyatçılar Platformu ve Satırbaşı Kitap Kulübü'nün de katkılarıyla toplanan kitaplar Siverekli öğrencilere ulaştırıldı. Kitaplarına kavuşan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Gölcük Edebiyatçılar Platformu tarafından başlatılan ve Satırbaşı Kitap Kulübü'nün de katkı sağlamasıyla Urfa'nın Siverek ilçesi merkezinde bulunan bir ilk ve ortaokulun ortak kullanacağı yeni kütüphane için toplanan kitaplar genç öğretmen Murat Bay'ın aracılığıyla okula ulaştırıldı. "Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz” Siverekli öğrencilere ulaştırılan kitaplarla öğrencilerin mutluluklarına ortak olan Platform üyelerinden Yazar Zafer Cebeci, sosyal medya hesabı üzerinden duygu ve düşüncelerini iletti. Cebeci; "Sevincimiz büyük. Öğretmenlerimiz ve çocuklarımız video ve fotoğraflarla sevgilerini, selamlarını bizlere kısa zamanda ilettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Ayrıca katkıda bulunan Satırbaşı Kitap Kulübü üyelerine de sonsuz teşekkürler" dedi.
Gölcük Edebiyatçılar Platformu ve Satırbaşı Kitap Kulübü'nün de katkılarıyla toplanan kitaplar Siverekli öğrencilere ulaştırıldı. Kitaplarına kavuşan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Gölcük Edebiyatçılar Platformu tarafından başlatılan ve Satırbaşı Kitap Kulübü'nün de katkı sağlamasıyla Urfa'nın Siverek ilçesi merkezinde bulunan bir ilk ve ortaokulun ortak kullanacağı yeni kütüphane için toplanan kitaplar genç öğretmen Murat Bay'ın aracılığıyla okula ulaştırıldı.

"Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz”
Siverekli öğrencilere ulaştırılan kitaplarla öğrencilerin mutluluklarına ortak olan Platform üyelerinden Yazar Zafer Cebeci, sosyal medya hesabı üzerinden duygu ve düşüncelerini iletti. Cebeci; "Sevincimiz büyük. Öğretmenlerimiz ve çocuklarımız video ve fotoğraflarla sevgilerini, selamlarını bizlere kısa zamanda ilettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Ayrıca katkıda bulunan Satırbaşı Kitap Kulübü üyelerine de sonsuz teşekkürler" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.