LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK'DEN SURİYE'DEKİ ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Eğitim 09.12.2020 - 10:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK'DEN SURİYE'DEKİ ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Gölcük İlçe Temsilciliği, Suriye’de eğitimlerini sürdüren öğrencilere verilmek üzere bir tır dolusu eğitim malzemesi gönderdi

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Gölcük İlçe Temsilciliği, Suriye’de eğitim hayatlarını sürdüren öğrencilere verilmek üzere bir yardım kampanyası başlatmıştı. Yapılan kampanya ile Suriye’de eğitimlerini sürdüren ve ihtiyaçları bulunan öğrencilerin eksiklerini kapatmak amaçlandı. Tüm okullardan verilen desteklerle eksikler, kısa sürede toplanmış oldu ve bir tır ile Reyhanlı’ya gönderildi. Eğitim ve öğretim malzemeleri, burada bakım ve tadilat gördükten sonra güvenli bölgede açılacak sınıflarda kullanılacak. Dün gönderilen tır ile birlikte bir yardım kampanyası daha İHH Gölcük Temsilciliği tarafından gerçekleştirilmiş oldu. TIR, DÜN YOLA ÇIKTI İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, konu hakkında vermiş olduğu bilgilerde “İHH Gölcük Temsilcisi olarak Gölcük’te bir kampanya başlatmıştık. Tüm okullardan toplanan, çoğunluğu sıra ve masadan oluşan eğitim ve öğretim malzemeleri, Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden dün öğleden önce tıra yüklenerek İHH Reyhanlı Lojistik Destek Birimi’ne doğru yola çıktı. Gönderilen yardımlar, orada bakım ve tadilat yapılması sonrasında güvenli bölgede açılacak olan sınıflarda, Suriyeli çocukların eğitim ve öğretimlerinde yardımcı malzeme olarak kullanılacak. Sunmuş oldukları katkılardan ötürü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı bulunan tüm okullara şahsım ve kurumumuz adına teşekkür ediyoruz” dedi.
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Gölcük İlçe Temsilciliği, Suriye’de eğitimlerini sürdüren öğrencilere verilmek üzere bir tır dolusu eğitim malzemesi gönderdi

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Gölcük İlçe Temsilciliği, Suriye’de eğitim hayatlarını sürdüren öğrencilere verilmek üzere bir yardım kampanyası başlatmıştı. Yapılan kampanya ile Suriye’de eğitimlerini sürdüren ve ihtiyaçları bulunan öğrencilerin eksiklerini kapatmak amaçlandı. Tüm okullardan verilen desteklerle eksikler, kısa sürede toplanmış oldu ve bir tır ile Reyhanlı’ya gönderildi. Eğitim ve öğretim malzemeleri, burada bakım ve tadilat gördükten sonra güvenli bölgede açılacak sınıflarda kullanılacak. Dün gönderilen tır ile birlikte bir yardım kampanyası daha İHH Gölcük Temsilciliği tarafından gerçekleştirilmiş oldu.

TIR, DÜN YOLA ÇIKTI

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, konu hakkında vermiş olduğu bilgilerde “İHH Gölcük Temsilcisi olarak Gölcük’te bir kampanya başlatmıştık. Tüm okullardan toplanan, çoğunluğu sıra ve masadan oluşan eğitim ve öğretim malzemeleri, Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden dün öğleden önce tıra yüklenerek İHH Reyhanlı Lojistik Destek Birimi’ne doğru yola çıktı. Gönderilen yardımlar, orada bakım ve tadilat yapılması sonrasında güvenli bölgede açılacak olan sınıflarda, Suriyeli çocukların eğitim ve öğretimlerinde yardımcı malzeme olarak kullanılacak. Sunmuş oldukları katkılardan ötürü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı bulunan tüm okullara şahsım ve kurumumuz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.