LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK DENİZLE BULUŞACAK

Gölcük 02.05.2017 - 19:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK DENİZLE BULUŞACAK

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında, Gölcük Belediye Başkanı Yardımcısı Levent Değirmenci kadınlarla bir araya geldi. Başkan Değirmenci “Askeriyeden 40 bin metre kare alanı aldık. Havuzdan itibaren Kavaklı sahiline ekleyerek. Kavaklı sahil düzenlemesini yeniden yapacağız dedi.

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında, Gölcük Belediye Başkanı Yardımcısı Levent Değirmenci Kent Konseyi kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Başkanlığında yapıldı. Her ayın İlk salısı Sanat galerisinde yapılan toplantıya STK başkanları, Siyasi Parti Kadın Kolları Başkanalrı yöneticileri, Dernek Başkanları ve Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri kadınlar katıldı. GÖLCÜK HIZLI DÖNÜŞÜM YAŞAYACAK Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci İlçemizde kentsel dönüşüm devam ediyor. Sanayi çarşımızın yapımı devam ediyor. Denzievler ihalesi ertelendi önümüzdeki günlerde yapılacak. Gölcük hızlı bir dönüşüm ve değişim yapacak. Merkez için çalışmalarımız devam ediyor. Battı çıktı yapılacak. Değirmendere Migros’un oraya 300 yataklı hastanemiz yapılacak” dedi. GÖLCÜK DENİZLE BULUŞACAK Başkan Değirmenci “Maraşal fevzi Çakmak caddesinin oradan Askeriyeden 40 bin metre kare alanı aldık. İki yıl içerisinde boşaltılacak. Havuzdan itibaren Kavaklı sahiline ekleyeceğiz. Cadde genişleyecek. Maraşal Fevzi Çakmaktan Denizevler’e kadar sahil düzenlemesini yeniden yapacağız. Çocukluğumuzdan beri hayalini kurduğumuz Gölcük denizle buluşsun projemiz hayata geçecek”dedi. BUTİK OTEL YAPILACAK Değirmenci “Yalı evleri yapımımız hızla devam ediyor. yaz sezonuna bitecek. Yalıevleri, Saraylı, Örcün, Kervansaray tarih koridoru tamamlanmış olacak. Örcün konağı ve Yalıevlerin de butik otel, restorant yapacağız. belediye olarak işletmeye açacağız” dedi.  PAZARIN YERİ DEĞİŞEBİLİR Kadınları Cumartesi günü Değirmendere’ye kurulan Cumartesi pazarının ne olacağını sorması üzerine Değirmenci “Pazar yeriyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Salı pazarı ile yer değiştirmeyi düşünüyoruz ancak salı pazarının orada iki okulumuz var. Okul giriş ve çıkışların da sorun yaşamak istemiyoruz. Kapalı pazar alanı en iyisi olacağını düşünüyoruz”dedi.
Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında, Gölcük Belediye Başkanı Yardımcısı Levent Değirmenci kadınlarla bir araya geldi. Başkan Değirmenci “Askeriyeden 40 bin metre kare alanı aldık. Havuzdan itibaren Kavaklı sahiline ekleyerek. Kavaklı sahil düzenlemesini yeniden yapacağız dedi.

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında, Gölcük Belediye Başkanı Yardımcısı Levent Değirmenci Kent Konseyi kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Başkanlığında yapıldı.
Her ayın İlk salısı Sanat galerisinde yapılan toplantıya STK başkanları, Siyasi Parti Kadın Kolları Başkanalrı yöneticileri, Dernek Başkanları ve Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri kadınlar katıldı.

GÖLCÜK HIZLI DÖNÜŞÜM YAŞAYACAK
Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci İlçemizde kentsel dönüşüm devam ediyor. Sanayi çarşımızın yapımı devam ediyor. Denzievler ihalesi ertelendi önümüzdeki günlerde yapılacak. Gölcük hızlı bir dönüşüm ve değişim yapacak. Merkez için çalışmalarımız devam ediyor. Battı çıktı yapılacak. Değirmendere Migros’un oraya 300 yataklı hastanemiz yapılacak” dedi.

GÖLCÜK DENİZLE BULUŞACAK
Başkan Değirmenci “Maraşal fevzi Çakmak caddesinin oradan Askeriyeden 40 bin metre kare alanı aldık. İki yıl içerisinde boşaltılacak. Havuzdan itibaren Kavaklı sahiline ekleyeceğiz. Cadde genişleyecek. Maraşal Fevzi Çakmaktan Denizevler’e kadar sahil düzenlemesini yeniden yapacağız. Çocukluğumuzdan beri hayalini kurduğumuz Gölcük denizle buluşsun projemiz hayata geçecek”dedi.

BUTİK OTEL YAPILACAK
Değirmenci “Yalı evleri yapımımız hızla devam ediyor. yaz sezonuna bitecek. Yalıevleri, Saraylı, Örcün, Kervansaray tarih koridoru tamamlanmış olacak. Örcün konağı ve Yalıevlerin de butik otel, restorant yapacağız. belediye olarak işletmeye açacağız” dedi. 

PAZARIN YERİ DEĞİŞEBİLİR
Kadınları Cumartesi günü Değirmendere’ye kurulan Cumartesi pazarının ne olacağını sorması üzerine Değirmenci “Pazar yeriyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Salı pazarı ile yer değiştirmeyi düşünüyoruz ancak salı pazarının orada iki okulumuz var. Okul giriş ve çıkışların da sorun yaşamak istemiyoruz. Kapalı pazar alanı en iyisi olacağını düşünüyoruz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.