GÖLCÜK DEVLETTE YENİ BAŞHEKİM YARDIMCISI

Sağlık 29.09.2016 - 09:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜK DEVLETTE YENİ BAŞHEKİM YARDIMCISI

Başhekim yardımcısı Yüksel Pehleven’in başhekim olmasının ardından boşalan başhekim yardımcılığına Uz.Dr. Sertan Acar getirildi.

1973 –iZMİT doğumlu olan Uz.Dr. Sertan Acar 1996 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2000-2005 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Ana Bilim Dalında ihtisasını tamamlayan Acar 2010-2013 yılları arasında Hendek Devlet hastanesinde Anestezi uzmanı olarak çalıştı. Daha sonra Karamürsel Devlet Hastanesinde hizmet veren Uz.Dr.Acar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde göreve başladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Başhekim yardımcısına görevinde başarılar dileriz.
Başhekim yardımcısı Yüksel Pehleven’in başhekim olmasının ardından boşalan başhekim yardımcılığına Uz.Dr. Sertan Acar getirildi.

1973 –iZMİT doğumlu olan Uz.Dr. Sertan Acar 1996 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2000-2005 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Ana Bilim Dalında ihtisasını tamamlayan Acar 2010-2013 yılları arasında Hendek Devlet hastanesinde Anestezi uzmanı olarak çalıştı. Daha sonra Karamürsel Devlet Hastanesinde hizmet veren Uz.Dr.Acar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.
Evli ve 2 çocuk babası olan Başhekim yardımcısına görevinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.