LASTİK İŞ

GÖLCÜK'E DEĞER KATAN PROJE SARAYLI MARBELLA

Ekonomi 10.07.2017 - 10:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'E DEĞER KATAN PROJE SARAYLI MARBELLA

Yurt dışında ve Kocaeli’de yaptığı projelerle inşaat sektöründe hızla yükselen Kaplan Invest, Türkiye’deki 10 yıllık tecrübesinin ardından Gölcük Saraylı’da inşasına başladığı Saraylı Marbella Sitesi ile zirveye taşıyor

Uzun yıllar Avrupa’da inşaat sektöründe başarılı işlere imza atmış olan Kaplan Invest, Kocaeli ve Gölcük’e değer katacak bir projeye imza atıyor.  Aile şirketi olması nedeniyle güven odaklı bir firma olan Kaplan Invest,  '' Saraylı Marbella Sitesi '' projesiyle yeni bir yaşam oluşturuyor. Yeşilin ve mavinin bir arada olduğu proje 2018’de teslim edilecek. Yurtdışında ve Kocaeli de çeşitli projelere imza atan Kaplan Invest Yatırım İnşaat şirketi Yahya Kaptan’da bulunan Lobby House Cafe Restaurant’ta düzenledikleri basın toplantısında projeyi tanıttı.   AİLE ŞİRKETİ Toplantıya  Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kaplan, eşi Gonca Kaplan, baba Hamit Kaplan, anne Zerrin Kaplan, kız kardeşi Burçin Tarcan ve eşi Ferdi Tarcan katıldı. Yaklaşık 10 senedir inşaat sektöründe hizmet verdiklerini söyleyen ve  proje hakkında basın mensuplarına bilgi veren Uğur Kaplan, “1750 M2 arsa içinde A-B olmaktan oluşan bir projeye imza atıyoruz” dedi. 28 ULTRA LÜKS DAİRE 170 Bin Liradan başlayan daire fiyatlarıyla,deniz ve doğa manzaralı 24 saat kameralı güvenlik sistemi bulunan Saraylı Marbella, özellikle bayanların rahat edebileceği Avrupa standartlarında toplam 28 ultra lüks daireden oluşuyor. Yeşilin bin bir tonuyla iç içe yaşayacağınız 4 katlı olarak inşa edilen Saraylı Marbella Sitesi, 105 metrekare (2+1) ve 145 metrekare (3+1) dairelerden oluşuyor.   GÖLCÜK’E 3 İZMİT’E 15 DK Gölcük merkeze 3 dakika mesafede, İzmit merkeze ise 15 dakika mesafede bulunan Saraylı Marbella Sitesi’nin lokasyonu da cezbedici. Çevresinde devlet hastanesi, okul ve banka bulunan Saraylı Marbella Sitesi, şehir ile iç içe. 
Yurt dışında ve Kocaeli’de yaptığı projelerle inşaat sektöründe hızla yükselen Kaplan Invest, Türkiye’deki 10 yıllık tecrübesinin ardından Gölcük Saraylı’da inşasına başladığı Saraylı Marbella Sitesi ile zirveye taşıyor

Uzun yıllar Avrupa’da inşaat sektöründe başarılı işlere imza atmış olan Kaplan Invest, Kocaeli ve Gölcük’e değer katacak bir projeye imza atıyor.  Aile şirketi olması nedeniyle güven odaklı bir firma olan Kaplan Invest,  '' Saraylı Marbella Sitesi '' projesiyle yeni bir yaşam oluşturuyor. Yeşilin ve mavinin bir arada olduğu proje 2018’de teslim edilecek. Yurtdışında ve Kocaeli de çeşitli projelere imza atan Kaplan Invest Yatırım İnşaat şirketi Yahya Kaptan’da bulunan Lobby House Cafe Restaurant’ta düzenledikleri basın toplantısında projeyi tanıttı.

 

AİLE ŞİRKETİ

Toplantıya  Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kaplan, eşi Gonca Kaplan, baba Hamit Kaplan, anne Zerrin Kaplan, kız kardeşi Burçin Tarcan ve eşi Ferdi Tarcan katıldı. Yaklaşık 10 senedir inşaat sektöründe hizmet verdiklerini söyleyen ve  proje hakkında basın mensuplarına bilgi veren Uğur Kaplan, “1750 M2 arsa içinde A-B olmaktan oluşan bir projeye imza atıyoruz” dedi.

28 ULTRA LÜKS DAİRE

170 Bin Liradan başlayan daire fiyatlarıyla,deniz ve doğa manzaralı 24 saat kameralı güvenlik sistemi bulunan Saraylı Marbella, özellikle bayanların rahat edebileceği Avrupa standartlarında toplam 28 ultra lüks daireden oluşuyor. Yeşilin bin bir tonuyla iç içe yaşayacağınız 4 katlı olarak inşa edilen Saraylı Marbella Sitesi, 105 metrekare (2+1) ve 145 metrekare (3+1) dairelerden oluşuyor.

 

GÖLCÜK’E 3 İZMİT’E 15 DK

Gölcük merkeze 3 dakika mesafede, İzmit merkeze ise 15 dakika mesafede bulunan Saraylı Marbella Sitesi’nin lokasyonu da cezbedici. Çevresinde devlet hastanesi, okul ve banka bulunan Saraylı Marbella Sitesi, şehir ile iç içe. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.