''GÖLCÜK’E KADIN ELİ DEĞECEK''

Asayiş 30.09.2019 - 17:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''GÖLCÜK’E KADIN ELİ DEĞECEK''

İYİ Parti Gölcük ilçe Kadın Politikalar birimi başkanlığına atanan Cahide Uslu Parti binasında Tanışma ve Kaynaşma kahvaltı toplantısını düzenledi. Düzenlenen toplantıya İYİ Parti il Kadın Politikalar Birim Başkan yardımcısı Pelin Dönge, İYİ Parti Gölcük kadın politikaları birimi başkanı Cahide Uslu ve yönetimi katılım sağladılar.

İYİ Parti Gölcük ilçe Kadın Politikalar birimi başkanlığına atanan Cahide Uslu dün Parti binasında Tanışma ve Kaynaşma kahvaltı toplantısını düzenledi. Düzenlenen toplantıya İYİ Parti il Kadın Politikalar Birim Başkan yardımcısı Pelin Dönge, İYİ Parti Gölcük kadın politikaları birimi başkanı Cahide Uslu ve yönetimi katılım sağladılar. GÖLCÜK’E KADIN ELİ DEĞECEK Toplantıda açıklama yapan İYİ Parti Gölcük kadın politikaları birimi başkanı Cahide Uslu; “öncelikle bu tanışma ve kaynaşma kahvaltımıza hoş geldiniz. Biz hep birlikte iyiyiz. Toplantımızda Gölcük için Gölcük kadınları için neler yapabiliriz bunları proje haline getiriyoruz. Her geçen gün büyüyen partimiz ilçemizde çok güzel işler çıkaracağız. Özellikle çocuk istismarı ve kadına yönelik şiddet biz anneleri çok rahatsız etmektedir. Bayan hareketi olarak yola çıktık ve özellikle Gölcük'e kadın elinin değmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi. ÜLKENİN KADERİNİ KADINLAR DEĞİŞTİRİR Ardından konuşan İYİ Parti il başkan yardımcısı Pelin Dönge; “biz bir kadın hareketiyiz. Cesur hiç bir tehditten yılmayan bir genel başkanının ardından gururla yürüyoruz. Gölcük ilçemizde çok güzel projelere imza atacağız. Bu ülkenin kaderini ancak kadınlar değiştirebilir. Böyle bir uyumla yaptığımız başarılı çalışma ile partimiz her gün biraz daha yükselişe geçiyor. Biz İYİ Parti teşkilatı kadın politikalar birimi olarak çalışmalarımıza ara vermeden çalışacağız; “şeklinde ifade etti. Fahri Haner
İYİ Parti Gölcük ilçe Kadın Politikalar birimi başkanlığına atanan Cahide Uslu Parti binasında Tanışma ve Kaynaşma kahvaltı toplantısını düzenledi. Düzenlenen toplantıya İYİ Parti il Kadın Politikalar Birim Başkan yardımcısı Pelin Dönge, İYİ Parti Gölcük kadın politikaları birimi başkanı Cahide Uslu ve yönetimi katılım sağladılar.

İYİ Parti Gölcük ilçe Kadın Politikalar birimi başkanlığına atanan Cahide Uslu dün Parti binasında Tanışma ve Kaynaşma kahvaltı toplantısını düzenledi. Düzenlenen toplantıya İYİ Parti il Kadın Politikalar Birim Başkan yardımcısı Pelin Dönge, İYİ Parti Gölcük kadın politikaları birimi başkanı Cahide Uslu ve yönetimi katılım sağladılar.

GÖLCÜK’E KADIN ELİ DEĞECEK
Toplantıda açıklama yapan İYİ Parti Gölcük kadın politikaları birimi başkanı Cahide Uslu; “öncelikle bu tanışma ve kaynaşma kahvaltımıza hoş geldiniz. Biz hep birlikte iyiyiz. Toplantımızda Gölcük için Gölcük kadınları için neler yapabiliriz bunları proje haline getiriyoruz. Her geçen gün büyüyen partimiz ilçemizde çok güzel işler çıkaracağız. Özellikle çocuk istismarı ve kadına yönelik şiddet biz anneleri çok rahatsız etmektedir. Bayan hareketi olarak yola çıktık ve özellikle Gölcük'e kadın elinin değmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.

ÜLKENİN KADERİNİ KADINLAR DEĞİŞTİRİR
Ardından konuşan İYİ Parti il başkan yardımcısı Pelin Dönge; “biz bir kadın hareketiyiz. Cesur hiç bir tehditten yılmayan bir genel başkanının ardından gururla yürüyoruz. Gölcük ilçemizde çok güzel projelere imza atacağız. Bu ülkenin kaderini ancak kadınlar değiştirebilir. Böyle bir uyumla yaptığımız başarılı çalışma ile partimiz her gün biraz daha yükselişe geçiyor. Biz İYİ Parti teşkilatı kadın politikalar birimi olarak çalışmalarımıza ara vermeden çalışacağız; “şeklinde ifade etti.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.