LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK'E SAĞLIK OCAĞI İHALESİ YAPILIYOR

Sağlık 30.10.2019 - 09:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'E SAĞLIK OCAĞI İHALESİ YAPILIYOR

Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Gölcük 2 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapım işi için ihaleye çıkıyor.

Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İzmit Yenişehir Aile Sağlığı Merkezi, İzmit 4 No'lu ve Gölcük 2 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapım işi için ihaleye çıkıyor. İhale bugün saat 14.30'da  Kocaeli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek.  İşin yapılacağı yer; İzmit Yenişehir ASM, İzmit Yenişehir Mahallesi Furkan Sokak No.18 adresindeki İzmit ASHİ, Gölcük Atatürk Mahallesi Uğur Mumcu İlkokulu d.130 Karayolunun yanındaki Gölcük ASHİ. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 240 (iki yüz kırk) takvim günü. 
Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Gölcük 2 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapım işi için ihaleye çıkıyor.

Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İzmit Yenişehir Aile Sağlığı Merkezi, İzmit 4 No'lu ve Gölcük 2 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapım işi için ihaleye çıkıyor.

İhale bugün saat 14.30'da  Kocaeli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek.  İşin yapılacağı yer; İzmit Yenişehir ASM, İzmit Yenişehir Mahallesi Furkan Sokak No.18 adresindeki İzmit ASHİ, Gölcük Atatürk Mahallesi Uğur Mumcu İlkokulu d.130 Karayolunun yanındaki Gölcük ASHİ. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 240 (iki yüz kırk) takvim günü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.