LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

29.10.2019 - 02:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Çiftlik Mahallesinde ikamet eden Teğmen Kamuran Ablak,Barış Pınarı harekatında görevi başındayken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

İlçemiz Şehit acısıyla sarsıldı. Şırnak’ta görev yaptığı öğrenilen Gölcüklü kahraman askerimiz Kamuran Ablak, Barış Pınarı Harekatı görevi nedeniyle Kuzey Irak’taydı. Albak, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.    Şırnak’ta Teymen olarak görev yapan Kamuran Ablak (26) Kuzey Irak bölgesine Barış Pınar’ı Harekatına katıldığı esnada Teröristlerle Girilen Çatışma sırasında kalp krizi geçirdi Şehidimiz’in ikamet İhsaniye çiftlik mahallesindeki baba Ocağına acılı haber askeri yetkililer, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer tarafından iletildi. Şehidin 28  Nisa’nda Evlendiğini ve eşinin İstanbul’da olduğu açıklandı. Elif ve Orhan Ablak Şehadet haberini alan acılı aile gözyaşlarına boğuldu.Eve Türk Bayrağı Asılırken Şehit ailesinin yakınları taziye için eve akın etti. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.
Çiftlik Mahallesinde ikamet eden Teğmen Kamuran Ablak,Barış Pınarı harekatında görevi başındayken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

İlçemiz Şehit acısıyla sarsıldı. Şırnak’ta görev yaptığı öğrenilen Gölcüklü kahraman askerimiz Kamuran Ablak, Barış Pınarı Harekatı görevi nedeniyle Kuzey Irak’taydı. Albak, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. 

 

Şırnak’ta Teymen olarak görev yapan Kamuran Ablak (26) Kuzey Irak bölgesine Barış Pınar’ı Harekatına katıldığı esnada Teröristlerle Girilen Çatışma sırasında kalp krizi geçirdi

Şehidimiz’in ikamet İhsaniye çiftlik mahallesindeki baba Ocağına acılı haber askeri yetkililer, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer tarafından iletildi. Şehidin 28  Nisa’nda Evlendiğini ve eşinin İstanbul’da olduğu açıklandı.

Elif ve Orhan Ablak Şehadet haberini alan acılı aile gözyaşlarına boğuldu.Eve Türk Bayrağı Asılırken Şehit ailesinin yakınları taziye için eve akın etti.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.