GÖLCÜK'E YAKIŞIR SPOR KOMPLEKSLERİ KURULUYOR

Spor 04.10.2018 - 10:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'E YAKIŞIR SPOR KOMPLEKSLERİ KURULUYOR

Gölcük Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile gençleri spora teşvik etmek amacıyla spor tesisleri kurma ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşların spor alanı ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını sürdüren Gölcük Belediyesi yıpranan spor sahalarını da onarmayı ihmal etmiyor. Düzağaç Mahallesine yeni bir spor kompleksi kazandıran Gölcük Belediyesi ayrıca Yazlık Mahallesinde bulunan Halı Sahasının da tel örgülerini, soyunma odalarını, banklarını ve zeminini yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu. AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK Kent genelinde amatör spora hizmet veren Gölcük Belediyesi'ne ait spor tesisleri, belediye ekipleri tarafından elden geçirildi. Yazlık Mahallesinde yer alan Spor Tesisleri'nde yapılan bakım çalışmaları kapsamında saha büyütülerek 25x40 olan saha boyutu 30x60 ebatlarına getirildi. Sahayı çevreleyen tel örgüler ve zemin tamamen yenilendi. Soyunma odalarının bakımdan geçtiği tesislere yeni ışıklandırma sistemleri takıldı. GENÇLERİMİZE YAKIŞIR TESİSLER KURUYORUZ Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tamamlanan çalışmada Düzağaç mahallesine yeni bir spor kompleksi kazandırıldı. Ayrıca Yazlık Mahallesinde bulunan halı saha sil baştan yenilendi. Mahallelerdeki mevcut sahaların tamamen yenilendiğini belirten Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Spora destek için yeni spor kompleksleri yapmanın yanında eskimiş hala sahalarımızı da sıfırdan bakıma alarak kullanılır hale getiriyoruz. Gölcük Belediyesi olarak gençlerimizin güzel tesislerde daha iyi vakit geçirebilmesi için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık bir ay süren çalışmalarda sentetik çim serimi, aydınlatma sistemi, soyunma odaları, duş alanları ve kale direklerinin yenilenmesiyle, bankların bakım ve onarım çalışmaları yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Hayırlı olsun.” dedi.
Gölcük Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile gençleri spora teşvik etmek amacıyla spor tesisleri kurma ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşların spor alanı ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını sürdüren Gölcük Belediyesi yıpranan spor sahalarını da onarmayı ihmal etmiyor. Düzağaç Mahallesine yeni bir spor kompleksi kazandıran Gölcük Belediyesi ayrıca Yazlık Mahallesinde bulunan Halı Sahasının da tel örgülerini, soyunma odalarını, banklarını ve zeminini yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Kent genelinde amatör spora hizmet veren Gölcük Belediyesi'ne ait spor tesisleri, belediye ekipleri tarafından elden geçirildi. Yazlık Mahallesinde yer alan Spor Tesisleri'nde yapılan bakım çalışmaları kapsamında saha büyütülerek 25x40 olan saha boyutu 30x60 ebatlarına getirildi. Sahayı çevreleyen tel örgüler ve zemin tamamen yenilendi. Soyunma odalarının bakımdan geçtiği tesislere yeni ışıklandırma sistemleri takıldı.

GENÇLERİMİZE YAKIŞIR TESİSLER KURUYORUZ

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tamamlanan çalışmada Düzağaç mahallesine yeni bir spor kompleksi kazandırıldı. Ayrıca Yazlık Mahallesinde bulunan halı saha sil baştan yenilendi. Mahallelerdeki mevcut sahaların tamamen yenilendiğini belirten Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Spora destek için yeni spor kompleksleri yapmanın yanında eskimiş hala sahalarımızı da sıfırdan bakıma alarak kullanılır hale getiriyoruz. Gölcük Belediyesi olarak gençlerimizin güzel tesislerde daha iyi vakit geçirebilmesi için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık bir ay süren çalışmalarda sentetik çim serimi, aydınlatma sistemi, soyunma odaları, duş alanları ve kale direklerinin yenilenmesiyle, bankların bakım ve onarım çalışmaları yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.