LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK’E YENİ YAYA ÜST GEÇİTİ İMALATINA BAŞLANDI

Gündem 28.04.2020 - 13:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’E YENİ YAYA ÜST GEÇİTİ İMALATINA BAŞLANDI

Gölcük Donanma Mahallesi, D-130 Karayolu, İzmit – Gölcük Kooperatifi Terminali’nin önüne yapılacak yeni yaya üst geçidinin imalatına başlandı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in girişimleriyle, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından, Donanma Mahallesi, İzmit – Gölcük Kooperatifi Terminali’nin önüne yapılacak olan yeni yaya üst geçidinin imalatına başlandı. Bölgedeki büyük bir ihtiyacı giderecek yaya üst geçidi, bir ay içerisinde tamamlanacak.  BİR AY İÇİNDE TAMAMLANACAK Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yeni yapılan yaya üst geçit ile ilgili yaptığı açıklamada: “Gölcük Belediye Hizmet Binası’nın hemen önünde bulunan kullanım ömrünü tamamlamış üst geçidin yenilenmesinden sonra, bu kez de dün yapımına başlanan Donanma Üst Geçiti’nin montajı, inşallah yaklaşık bir ay içinde tamamlanacak. Karayolları 1.Bölge Müdürü Sayın Turgay ÇOLAK’a teşekkür ederim. Donanma Üst Geçidi, ilçemize ve Donanma Mahallemize hayırlı olsun.
Gölcük Donanma Mahallesi, D-130 Karayolu, İzmit – Gölcük Kooperatifi Terminali’nin önüne yapılacak yeni yaya üst geçidinin imalatına başlandı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in girişimleriyle, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından, Donanma Mahallesi, İzmit – Gölcük Kooperatifi Terminali’nin önüne yapılacak olan yeni yaya üst geçidinin imalatına başlandı. Bölgedeki büyük bir ihtiyacı giderecek yaya üst geçidi, bir ay içerisinde tamamlanacak. 

BİR AY İÇİNDE TAMAMLANACAK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yeni yapılan yaya üst geçit ile ilgili yaptığı açıklamada: “Gölcük Belediye Hizmet Binası’nın hemen önünde bulunan kullanım ömrünü tamamlamış üst geçidin yenilenmesinden sonra, bu kez de dün yapımına başlanan Donanma Üst Geçiti’nin montajı, inşallah yaklaşık bir ay içinde tamamlanacak. Karayolları 1.Bölge Müdürü Sayın Turgay ÇOLAK’a teşekkür ederim. Donanma Üst Geçidi, ilçemize ve Donanma Mahallemize hayırlı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.