LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK EMEKLİ MECLİSİ SONBAHAR SEZONU AÇTI

10.10.2017 - 08:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK EMEKLİ MECLİSİ SONBAHAR SEZONU AÇTI

İlçemizin en önemli ve en aktif sivil toplum kuruluşundan birisi hiç kuşku yok ki, Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kuruludur. Başkanlığını Dr. Metin Şentürk'ün yaptığı bu kurumun altında, 3 ayrı kurum daha var. Binlardan Birisi Kadın Meclisi, diğeri Emekli Meclisi ve Gençlik Merkezi. Ana ve Alt kademe, yeni sezonu birer açıyor. Bunlardan birisi de Emekliler Meclisi. Kent Konseyi Emekli Meclisi Başkanı Recep Akel ve yönetim kurulu, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.  Başkan Recep Akel önderliğinde buluşan Emekli Meclisi, 7eni proje ve programları görüşmek üzere toplandılar. Toplantının ana gündem maddesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım programı oldu. Toplantıda, bu iki etkinlik hakkında, emekli meclisi üyeleri bilgilendirildi.  Ayrıca Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile yapılan görüşmede, emeklilerle ilgili genel bilgilendirilme yapıldı. Halk Eğitim Merkezi ve KOMEK'te, emeklilere yönelik çeşitli kursların verilmesi teklifi sunuldu.  Başkan Recep Akel ve yönetim kurulu üyeleri Erol Erdoğan, İbrahim Bayram, Recep Şahin Özalp, Dursun Aydoğan ve İlhan Akbulut ile emekli Metin Onaylı toplantıda, genel konuların yanında yeni planlamalar üzerinde görüş belirtmişler.  Mantar Pano ekibi olşara, Gölcük Kent Konseyi Emekli Meclisi'ne yeni sezondaki çalışmalarında şimdiden başarılar diliyoruz. 

İlçemizin en önemli ve en aktif sivil toplum kuruluşundan birisi hiç kuşku yok ki, Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kuruludur. Başkanlığını Dr. Metin Şentürk'ün yaptığı bu kurumun altında, 3 ayrı kurum daha var.
Binlardan Birisi Kadın Meclisi, diğeri Emekli Meclisi ve Gençlik Merkezi. Ana ve Alt kademe, yeni sezonu birer açıyor. Bunlardan birisi de Emekliler Meclisi. Kent Konseyi Emekli Meclisi Başkanı Recep Akel ve yönetim kurulu, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. 
Başkan Recep Akel önderliğinde buluşan Emekli Meclisi, 7eni proje ve programları görüşmek üzere toplandılar. Toplantının ana gündem maddesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım programı oldu. Toplantıda, bu iki etkinlik hakkında, emekli meclisi üyeleri bilgilendirildi. 
Ayrıca Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile yapılan görüşmede, emeklilerle ilgili genel bilgilendirilme yapıldı. Halk Eğitim Merkezi ve KOMEK'te, emeklilere yönelik çeşitli kursların verilmesi teklifi sunuldu. 
Başkan Recep Akel ve yönetim kurulu üyeleri Erol Erdoğan, İbrahim Bayram, Recep Şahin Özalp, Dursun Aydoğan ve İlhan Akbulut ile emekli Metin Onaylı toplantıda, genel konuların yanında yeni planlamalar üzerinde görüş belirtmişler. 
Mantar Pano ekibi olşara, Gölcük Kent Konseyi Emekli Meclisi'ne yeni sezondaki çalışmalarında şimdiden başarılar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.