GÖLCÜK GOL OLDU YAĞDI 9-1

Spor 18.02.2018 - 13:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK GOL OLDU YAĞDI 9-1

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, kendi evinde ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Kayseri Erciyesspor’u 9-1 yenerek, bozuk olan averajını düzeltti. Kırmızı Siyahlıların gollerini Berke Bıyık (4), Oktay Balcı (3), Furkan Özyapı ve Sedat Cengiz attı. Gölcükspor bu galibiyet ile 30 puana ulaşarak 12. Sıraya kadar yükseldi. Gölcükspor, ligdeki 24. Hafta maçını Pazar günü Kent Derbisinde Darıca Gençlerbirliği ile Darıca’da oynayacak

Gölcükspor  kendi evinde konuk ettiği Kayseri Erciyesspor maçaına, 6. Dakikada yediği şok golle başladı. Bu dakikada Selim düzgün bir vuruşla kalecimiz Sercan’ı avlayarak, bu sezon ilk kez bir maçta öne geçmenin mutluluğunu yaşadı. Ancak bu sevinç 2 dakika sürdü ve 8. Dakikada Berke Bıyık attığı golle gol perdesini açtı. Maçın 24. Dakikasonda genç oyuncumuz Furkan Özyapı çok şık bir gole imza atarak, hem takımını 2-1 öne geçirdi hem de bu sezonun ilk golünü attı. 33. Dakikada sahneye çıkan Oktay Balcı attığı golle ilk yarının 3-1 bitmesini sağladı. BERKE VE OKTAY COŞTU Maçın 2. Yarısına da hızlı başlayan kırmızı-siyahlılar güçsüz rakibi karşısında adeta gol oldu yağdı. 51. Dakikada kaptan Sedat Frikikten çok güzel bir gole imza atarak, durumu 4-0 yaptı. Bu dakikadan sonra berke ve Oktay sazı ellerine aldılar. 66. Dakikada Berke, 69. Dakikada Oktay, 77. Dakikada yine Berke Bıyık, 81. Dakikada Oktay kendisinin üçüncü takımının 8. Golünü attı ve son sözü 90+1. Dakikada Berke Bıyık söyledi. Berke kendisinin 4’üncü takımının 9’uncu golünü attı ve maç, 9-1 Gölcükspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Gölcükspor bu galibiyet ile 30 puana ulaşarak 12. Sıraya kadar yükseldi. Gölcükspor, ligdeki 24. Hafta maçını Pazar günü Kent Derbisinde Darıca Gençlerbirliği ile Darıca’da oynayacak. GÖLCÜKSPOR: 9 – K.ERCİYESSPOR: 1   STAT: Şirinköy Stadı   HAKEMLER:  Erdem Temel **, M. Ali Doğan **, Fatih Deveci **. GÖLCÜKSPOR: Sercan Yılmaz ****, Furkan Sakı ** (Dk. 55 Atakan Utku **), İbrahim Demirer ****, Devrim Aksongur ****, Selim Dedekoç ****, Furkan Özyapı *** (Dk. 65 Ahmet Özer **), Sedat Cengiz ****, Muratcan Koçak ****, Ömer Faruk Boz ** (Dk. 46 Cenk Cengiz **),  Oktay Balcı ****, Berke Bıyık ****. ERCİYESSPOR: Alperen Zan *, Halil Karataş *, Batuhan Taştan * (Dk. 57 Muaz Güzay *), Yakup Can Yazgan *, Emre Tunahan Gürbüz *, Göktuğ Berathan Şeker * (Dk. 89 Emre Duvar *), Yusuf Yücel **, Selim Başev **, Osman Türkmen *, Kürşat Yurdagül * (Dk. 71 Burak Türkmen *). GOLLER: Berke Bıyık (Dk. 8, 67, 79 ve 90+1),Oktay Balcı (Dk. 3, 71 ve 82), Furkan Özyapı (Dk. 24), Sedat Cengiz (Dk. 51), Selim Başev (Dk. 6 Erciyesspor9
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, kendi evinde ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Kayseri Erciyesspor’u 9-1 yenerek, bozuk olan averajını düzeltti. Kırmızı Siyahlıların gollerini Berke Bıyık (4), Oktay Balcı (3), Furkan Özyapı ve Sedat Cengiz attı. Gölcükspor bu galibiyet ile 30 puana ulaşarak 12. Sıraya kadar yükseldi. Gölcükspor, ligdeki 24. Hafta maçını Pazar günü Kent Derbisinde Darıca Gençlerbirliği ile Darıca’da oynayacak

Gölcükspor  kendi evinde konuk ettiği Kayseri Erciyesspor maçaına, 6. Dakikada yediği şok golle başladı. Bu dakikada Selim düzgün bir vuruşla kalecimiz Sercan’ı avlayarak, bu sezon ilk kez bir maçta öne geçmenin mutluluğunu yaşadı. Ancak bu sevinç 2 dakika sürdü ve 8. Dakikada Berke Bıyık attığı golle gol perdesini açtı. Maçın 24. Dakikasonda genç oyuncumuz Furkan Özyapı çok şık bir gole imza atarak, hem takımını 2-1 öne geçirdi hem de bu sezonun ilk golünü attı. 33. Dakikada sahneye çıkan Oktay Balcı attığı golle ilk yarının 3-1 bitmesini sağladı.

BERKE VE OKTAY COŞTU

Maçın 2. Yarısına da hızlı başlayan kırmızı-siyahlılar güçsüz rakibi karşısında adeta gol oldu yağdı. 51. Dakikada kaptan Sedat Frikikten çok güzel bir gole imza atarak, durumu 4-0 yaptı. Bu dakikadan sonra berke ve Oktay sazı ellerine aldılar. 66. Dakikada Berke, 69. Dakikada Oktay, 77. Dakikada yine Berke Bıyık, 81. Dakikada Oktay kendisinin üçüncü takımının 8. Golünü attı ve son sözü 90+1. Dakikada Berke Bıyık söyledi. Berke kendisinin 4’üncü takımının 9’uncu golünü attı ve maç, 9-1 Gölcükspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Gölcükspor bu galibiyet ile 30 puana ulaşarak 12. Sıraya kadar yükseldi. Gölcükspor, ligdeki 24. Hafta maçını Pazar günü Kent Derbisinde Darıca Gençlerbirliği ile Darıca’da oynayacak.

GÖLCÜKSPOR: 9 – K.ERCİYESSPOR: 1

 

STAT: Şirinköy Stadı  

HAKEMLER:  Erdem Temel **, M. Ali Doğan **, Fatih Deveci **.

GÖLCÜKSPOR: Sercan Yılmaz ****, Furkan Sakı ** (Dk. 55 Atakan Utku **), İbrahim Demirer ****, Devrim Aksongur ****, Selim Dedekoç ****, Furkan Özyapı *** (Dk. 65 Ahmet Özer **), Sedat Cengiz ****, Muratcan Koçak ****, Ömer Faruk Boz ** (Dk. 46 Cenk Cengiz **),  Oktay Balcı ****, Berke Bıyık ****.

ERCİYESSPOR: Alperen Zan *, Halil Karataş *, Batuhan Taştan * (Dk. 57 Muaz Güzay *), Yakup Can Yazgan *, Emre Tunahan Gürbüz *, Göktuğ Berathan Şeker * (Dk. 89 Emre Duvar *), Yusuf Yücel **, Selim Başev **, Osman Türkmen *, Kürşat Yurdagül * (Dk. 71 Burak Türkmen *).

GOLLER: Berke Bıyık (Dk. 8, 67, 79 ve 90+1),Oktay Balcı (Dk. 3, 71 ve 82), Furkan Özyapı (Dk. 24), Sedat Cengiz (Dk. 51), Selim Başev (Dk. 6 Erciyesspor9

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.