LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK İLİM YAYMA CEMİYETİNDEN SULTAN 2.ABDULHAMİT KONFERANSI

Gölcük 26.03.2018 - 14:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK İLİM YAYMA CEMİYETİNDEN SULTAN 2.ABDULHAMİT KONFERANSI

Osmanlı Devletinin 34. Padişahı olan sultan 2.Abdülhamit vefatının 100.yıl dönümünde Gölcük Sanat Galerisinde anılıyor.31 Mart Cumartesi Günü Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde konferans düzenlenecek.

FİLİNTA  dizisinin tarih danışmanı prof.dr Necmettin ALKAN Gölcükte konferans verecek. Osmanlı Devletinin  34. Padişahı olan  sultan 2.Abdülhamit  vefatının 100.yıl dönümünde Gölcük Sanat Galerisinde anılıyor.31 Mart  Cumartesi Günü Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde konferans düzenlenecek. İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Ali Kemal EREN Prof.Dr Necmettin ALKAN ın  konuşmacı olarak katılacağı ve 31 Mart Cumartesi günü saat 19.30 ile 22.00 saatleri arasında düzenlenecek olan konferansa yerel basınımızı, sivil toplum kuruluşlarını ve Gölcük halkını davet ediyoruz dedi.  İzlendiği dönemde toplumda büyük beğeni alan FİLİNTA dizisinin  tarih danışmanlığını yapan Prof.Dr Necmettin ALKAN ın sunumunu yapacağı konferans şimdiden bir heyecan ve ilgi oluşturdu. Yoğun bir katılım olması beklenen programda 2.Abdulhamit in  hayatı, fikirleri ve mücadelesini içeren  slayt gösterimi yapılacaktır. Konuşmacı Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.dr Necmettin ALKAN  ise 2.Abdulhamit in hayatını, fikirlerini ve mücadelesini 2 bölüm halinde katılımcılara takdim edecek. Soru-cevap kısmının ardından program kapanacaktır. Birlik ve beraberliğimizin çok daha güçlendirilmesi gereken bu hassas ve zorlu dönemde tarihimizden ilham ve ışık alan İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube'sinin  düzenlediği bu etkinlik büyük önem arz etmektedir. Ayrıca İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Ali Kemal EREN: Sultan 2.Abdulhamiti anlamak herşeyi anlamaktır dedi.''  1979'dan beri Gölcüğümüzde varlığını sürdüren İlim Yayma Cemiyeti sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra, milli ve manevi değerleri gelecek nesillere aktarma hususunda her zaman adından söz ettirmiştir. Maddi imkânlardan yoksun ortaöğrenim ve üniversite öğrencilerine burs ve barınma imkânı sunan cemiyetimiz ''Hayırda yarışınız'' emrinin en somut göstergesi olarak ülkemizin geleceğinin inşasında rol alacak gençlerin her zaman yanında olacaktır. 'dedi. Ali Kemal EREN ''Tarihimizi doğru anlamak için bu programın ve her türlü yerli ve milli değerlerin yaşatılmasında İlim Yayma Cemiyeti öncü rolünün gereğini yerine getirmeye devam edecektir ''dedi. 
Osmanlı Devletinin 34. Padişahı olan sultan 2.Abdülhamit vefatının 100.yıl dönümünde Gölcük Sanat Galerisinde anılıyor.31 Mart Cumartesi Günü Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde konferans düzenlenecek.
FİLİNTA  dizisinin tarih danışmanı prof.dr Necmettin ALKAN Gölcükte konferans verecek.
Osmanlı Devletinin  34. Padişahı olan  sultan 2.Abdülhamit  vefatının 100.yıl dönümünde Gölcük Sanat Galerisinde anılıyor.31 Mart  Cumartesi Günü Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde konferans düzenlenecek.
İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Ali Kemal EREN Prof.Dr Necmettin ALKAN ın  konuşmacı olarak katılacağı ve 31 Mart Cumartesi günü saat 19.30 ile 22.00 saatleri arasında düzenlenecek olan konferansa yerel basınımızı, sivil toplum kuruluşlarını ve Gölcük halkını davet ediyoruz dedi.
 İzlendiği dönemde toplumda büyük beğeni alan FİLİNTA dizisinin  tarih danışmanlığını yapan Prof.Dr Necmettin ALKAN ın sunumunu yapacağı konferans şimdiden bir heyecan ve ilgi oluşturdu.
Yoğun bir katılım olması beklenen programda 2.Abdulhamit in  hayatı, fikirleri ve mücadelesini içeren  slayt gösterimi yapılacaktır. Konuşmacı Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.dr Necmettin ALKAN  ise 2.Abdulhamit in hayatını, fikirlerini ve mücadelesini 2 bölüm halinde katılımcılara takdim edecek. Soru-cevap kısmının ardından program kapanacaktır.
Birlik ve beraberliğimizin çok daha güçlendirilmesi gereken bu hassas ve zorlu dönemde tarihimizden ilham ve ışık alan İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube'sinin  düzenlediği bu etkinlik büyük önem arz etmektedir.
Ayrıca İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Ali Kemal EREN: Sultan 2.Abdulhamiti anlamak herşeyi anlamaktır dedi.'' 
1979'dan beri Gölcüğümüzde varlığını sürdüren İlim Yayma Cemiyeti sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra, milli ve manevi değerleri gelecek nesillere aktarma hususunda her zaman adından söz ettirmiştir. Maddi imkânlardan yoksun ortaöğrenim ve üniversite öğrencilerine burs ve barınma imkânı sunan cemiyetimiz ''Hayırda yarışınız'' emrinin en somut göstergesi olarak ülkemizin geleceğinin inşasında rol alacak gençlerin her zaman yanında olacaktır. 'dedi.
Ali Kemal EREN ''Tarihimizi doğru anlamak için bu programın ve her türlü yerli ve milli değerlerin yaşatılmasında İlim Yayma Cemiyeti öncü rolünün gereğini yerine getirmeye devam edecektir ''dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.