GÖLCÜK İYİ PARTİ'DEN HAYVAN HAKLARI İÇİN ACİL ÇAĞRI

Asayiş 23.02.2021 - 13:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK İYİ PARTİ'DEN HAYVAN HAKLARI İÇİN ACİL ÇAĞRI

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı gündemi değerlendirdi.

2019 yılından bu yana çıkarılması planlanan "Hayvan Hakları Yasa Tasarısı" hala meclise gelmedi. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı konuyla ilgili olarak şunları söyledi : "İyi Parti, hayvan hakları yasa tasarısına çok önem vermektedir. Bizim Gölcük ilçemiz içinde köpek populasyonunun artmasıyla birlikte, biz de bu tasarıyı yakından takip ediyoruz. Bu yasa tasarısının en acil maddeleri hayvanlara karşı işkence, öldürme olayları ve cinsel saldırıların ceza kanununa girmesi gerektiği yönündedir.” “SEÇİM ANKETLERİNE GÖRE CİDDİ ÇIKIŞ YAKALADIK”  "Şubat ayı kamuoyu araştırmalarına göre, "Avrasya Araştırma" nın seçim anketinde İYİ Parti'nin oylarının dikkat çekecek derecede arttığı görülmektedir. Bu ankete göre AK Parti 34.1, CHP 27.3 ile ilk iki sırada yer alırken ; İYİ Parti 14 ile üçüncü sırada bulunmaktadır. Bu da çok kısa sürede partimizin oylarının kısa sürede arttığının göstergesidir.” “HAK MÜCADELESİ KRİZİ BİTİRDİ” Gölcük Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesine İyi Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail AYNACI'dan bir değerlendirme geldi. Başkan AYNACI ; "Öncelikle hayırlı olsun diyorum, her zaman çalışan kardeşlerimizin yasal haklarını kullanmasından yana olduk. Bu durumda da, haklarına sonuna kadar sahip çıkan işçilerimiz istediklerini almışlardır. Diyorum ki ; hak mücadelesi krizi bitirmiştir.” “ESNAFIN TAHAMMÜLÜ KALMAMIŞTIR""Ak Parti, pandemi kısıtlamalarına aldırmadan parti kongrelerine devam etmektedir.Süregelen yasaklara uyma zorunluluğu bulunan esnafımızın artık tahammülü tükenmiştir. Haklı bir şekilde, kongre kalabalıklarında bulaşmayan bu virüs, esnafımızın ekmeği söz konusu olunca mı bulaşmaktadır...?"
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı gündemi değerlendirdi.

2019 yılından bu yana çıkarılması planlanan "Hayvan Hakları Yasa Tasarısı" hala meclise gelmedi. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı konuyla ilgili olarak şunları söyledi : "İyi Parti, hayvan hakları yasa tasarısına çok önem vermektedir. Bizim Gölcük ilçemiz içinde köpek populasyonunun artmasıyla birlikte, biz de bu tasarıyı yakından takip ediyoruz. Bu yasa tasarısının en acil maddeleri hayvanlara karşı işkence, öldürme olayları ve cinsel saldırıların ceza kanununa girmesi gerektiği yönündedir.”

“SEÇİM ANKETLERİNE GÖRE CİDDİ ÇIKIŞ YAKALADIK”
 "Şubat ayı kamuoyu araştırmalarına göre, "Avrasya Araştırma" nın seçim anketinde İYİ Parti'nin oylarının dikkat çekecek derecede arttığı görülmektedir. Bu ankete göre AK Parti 34.1, CHP 27.3 ile ilk iki sırada yer alırken ; İYİ Parti 14 ile üçüncü sırada bulunmaktadır. Bu da çok kısa sürede partimizin oylarının kısa sürede arttığının göstergesidir.”

“HAK MÜCADELESİ KRİZİ BİTİRDİ”
Gölcük Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesine İyi Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail AYNACI'dan bir değerlendirme geldi. Başkan AYNACI ; "Öncelikle hayırlı olsun diyorum, her zaman çalışan kardeşlerimizin yasal haklarını kullanmasından yana olduk. Bu durumda da, haklarına sonuna kadar sahip çıkan işçilerimiz istediklerini almışlardır. Diyorum ki ; hak mücadelesi krizi bitirmiştir.”

“ESNAFIN TAHAMMÜLÜ KALMAMIŞTIR""Ak Parti, pandemi kısıtlamalarına aldırmadan parti kongrelerine devam etmektedir.Süregelen yasaklara uyma zorunluluğu bulunan esnafımızın artık tahammülü tükenmiştir. Haklı bir şekilde, kongre kalabalıklarında bulaşmayan bu virüs, esnafımızın ekmeği söz konusu olunca mı bulaşmaktadır...?"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.